2777
2789
عنوان

استرس پانیک

56 بازدید | 12 پست

بچه‌ها من یه مدت تنگی نفس شدید دارم بعضی وقتا خیلی بد میشه و ضربانم می‌ره بالا و دهنم خشک میشه و اینا... حالا دکتر بهم آلپرازولام ۰/۵ داده گفته شبی یه نصفه بخور... دو سه شبه دارم می‌خورم ولی خیلی بد نوشته تو اینترنت دربارش که اعتیاد آوره و خیلی سخته ترکش... یکم می‌ترسم خطرناک نیست به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هم اعتیادآوره هم اینکه ترک ناگهانیش ممکنه بهت شوک بده اما به دکترت اعتماد کن، اگه ۱۰۰٪ طبق تجویز و توصیه ش پیش بری اصلا برات ضرری نداره تازه کمکت میکنه مشکلت حل شه، بعدا هم خودش با برنامه کمکت میکنه کم کم بذاریش کنار و برات خیلی هم عالیه. حقیقتا تبعات دارو مصرف نکردن توی موارد اعصاب و روان واقعا بیشتر از مصرف کردنه ضمنا اگه میخوای زودتر خلاص شی همزمان پیش روانشناسم برو

دکتر گفت یکی دو ماه بخور  ولی اینجوری که نوشته برای ترکش خیلیا تشنج و اینا داشتن و منم در این ...

نه اینطوریا نیست نترس😁

آدم با آدم فرق داره ولی ۰.۵ دوز بالایی محسوب نمیشه

قطع کردنشم یهویی نیست روش داره دکتر خودش میگه

ببین هم اعتیادآوره هم اینکه ترک ناگهانیش ممکنه بهت شوک بده اما به دکترت اعتماد کن، اگه ۱۰۰٪ طبق تجوی ...

حقیقتا خیلی آروم شدم با پیامت❤️... این مدت هرچییی دربارش خوندم منفی بوده و بدتر ترسوندتم 

نه اینطوریا نیست نترس😁 آدم با آدم فرق داره ولی ۰.۵ دوز بالایی محسوب نمیشه قطع کردنشم یهویی نیست ر ...

شنیدی میگن به گوگل بگو عوارض استامین نوفن میگه مرگ؟😂 الان شرح حال منه... یه جا نوشته بود برای ترک این دارو به کمپ‌های ترک اعتیاد مراجعه کنید 😐💔🥲🥲🥲