2777
2789
عنوان

بیاین🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 83 پست
الان برای این گاو سنتی تعصبی   ناراحتی ؟ول کنن بابا چه عشقی  شما رو یادمه همون موقع هم به ...

دقیقا👍🏻

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام حواست جمع کن یک هفته نشده برمیگرده جوش بکارت نزن درست میشه این از زندگیت بنداز بیرون اگه آرامش میخوای از امشب از همه جا بلاکش کن یک درصد بفهمه دوستش داری سواستفاده هاش شروع میشه برو سرکار خودت سرگرم کن برو بیرون یک ماه نشده همه چی روبراه میشه بهت قول میدم

صبر کن این نشد یکی دیگه.تا وقتی ازدواج نکردی فکر میکنی چه خبر!اما وقتی ازدواج کنی میفهمی هیچ خبر نیست باورکن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

عزیزم وقتی رفت دیگه التماس نکن بی خیال باش حتماً در حد تو نبوده یا تو در حد اون نبوده به خودت فکر کن که خانومی گذشته هارو فراموش کن اگه کسی هم اومد تو زندگیت بهش بگو نامزد بودم رابطه داشتیم مهم نیست

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

عزیزم شما فک کنم چون باهاش رابطه داشتی وابستش شدی وگرن هم تحصیل کرده ای هم معلومه زیبایی و بهترین موقعیتا ازاین به بعد میاد سراغت نیازی نیست به پای این ادم مودی بسوزی

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
خدارشکر ک اینارا بهش گفتی عزیزم موقعیتت خعلی خوبه و اون خوشی زده بود زیر دلش تورو پایین میدید دو روز ...

من چجوری فراموش کنم

من ادمی‌نیستم‌فراموش کنم

میدونم من نابود میشم😔

وای بسه دیگه دوماه چیه اخه طرف با ده سال ازدواج ودوبچه میزاره میره خیرسرت تحصیل کرده ایی یکم غرورداشته باش رفت که رفت این همه حرص خوردن داره مگه اون اصلا به توفکرمیکنه به خودت بیا من واسه خودت میگم وگرنه نه میشناسمت نه دشمنی دارم باهات کل نی نی سایت قضیه شمارومیدونن دیگه ازبس گفتی