2777
2789
عنوان

بیاین🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 83 پست

من یبار دیگه تاپیکت اومدم همه هم گفتن جداشو بااین ادم نمیتونی زندگی خوبی داشته باشی متاسفانه باید پاتو بزاری رو قلبت و منطقی فکر کنی  بااقای ک این همه بی اعتماده خواهرشو زندونی کرده هربار نظرش عوض میشه چجوری میخوای زندگی کنی این ادم‌از نظر روانی هم سالم نیست تکلیفش با خودش و تو مشخص نیست 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان برای این گاو سنتی تعصبی   ناراحتی ؟ول کنن بابا چه عشقی 

شما رو یادمه همون موقع هم بهت گفتم جدا شو 

اما گوش نکردی

شما مثلا تحصیل کرده مملکتی این رفتار از شما بعیده که خوب و بد رو تشخیص ندی 

این اقا اصلا در حد شما نیس جه از لحاظ خانوادگی چه عقاید 

بندازش بیرون از زندگیت اگه گوش کردی که حسرت نمیخوری 

اما اگه باز هم بخوایش چند ماهه دیگه یا چند سال دیگه تاپیک میزنی با ی ازدواج نا موفق و ی روح افسرده و غمگین

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

بهتر ک رفت والا لیاقتت خیلی بیشتر  از ایناسست لیاقتتو نداشت

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

خدارشکر ک اینارا بهش گفتی عزیزم موقعیتت خعلی خوبه و اون خوشی زده بود زیر دلش تورو پایین میدید دو روز دیگه که فراموشش کردی افتخار میکنی که همچین حرفایی زدی بهش بزار بره مهم نباشه واست زندگیتو بکن که چشمش کور بشه از این همه موفقیت💜

میشه برا بهم رسیدنمون راضی شدن خانوادم صلوات بفرستین برام.. 🥺💜

عزیزم به خدا نزدیک شو توبه کن و برگرد چون با این گناهایی که کردی باید منتظر عواقب و بلاهای و گرفتاری ها گناهات باشی 

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

تروخداااااا به خاطر ما هم نه بخاطر آرامش روان خودت انقدر این تاپیک تکراری رو نزن عزیزم 

قربونت برم تو اگه نیاز به نظرات ما داشتی به حرفمون گوش میکردیدخب یکبار برای همیشه تمومش میکردی 

ولی اینکه باز سوال تکراری میپرسی واقعا دردی رو درمان نمیکنه ها:(!

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

سلام دوستم ببین عزیزم شما که از موقعیت اجتماعی خوبی برخوردارین چرا فکر میکنید با رفتن یه آدمی که در واقع نمیخواستت کنار بیای بماند به اینکه رابطه اشتباه داشتی تو خودت خودتو در اختیار طرف گذاشتی که از تو لذت ببره ببین عزیزم تمام اون حرف های که بهش گفتی حقیقت بوده و تو با اون نمبتونستی کنار بیای چون باهم خیلی تفاوت دارین فکر هم نکن 

که میتونی چون دوستش داری یا اونو عوض کنی یا خودتو چون ذات آدم درست بشو نیست 

الان برای این گاو سنتی تعصبی   ناراحتی ؟ول کنن بابا چه عشقی  شما رو یادمه همون موقع هم به ...

؟ چه وضع صحبت کردنه عزیز وقتی ایشون توی ۶ ماه رفته تو رابطه ج..سی انتظار داری طرف این و بشنوه بگه اشکال نداره هرکی باشه شکاک میشه یک طرفه قضاوت نکنید واقعا.

از اول نمیخواستت و شما هم به جای عقلت فقطبه دلت گوش‌دادی و با این کارهات فقط خودت رو روزبروز بدبخت تز کردی اگر هم بفرض بتونی به زور و التماس و برانگیختن حس نرحمش برش گردونی دو روز دیگه دوباره ولت میکنه و میره،قوی باش،اینقدر پشت هم اشتباه نکن،اول از همه خودت رو دوست داشته باش،حتی اگر خواست برکرده هم همین یه ذره عزت نفست. و حفظ کن و قبولش نکن بزار به التماس بیفته اگر هم برنگشت که بهتر چون اصلا نمیخوادت به زندگیت برس 

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید،ممنونتونم❤️

تنها چیزی ک رابطه رو نابود میکنه التماس بعد جداییه از طرف دختر

التماس نکن بخادت میاد هرچی الان پیگیرش باشی بدتر ازت دور میشه عزیزم

تجربه داشتم ک میگم

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫

جای تاسف دختری که بقول خودت این همه زیباس و خانواده خوب وموقعیت خوب داره ولایق بهتریناس خودشو در این حد پایین اورده 

بنظرم تو بیشتر مشکل روحی روانی داری تا عشق وعاشقی تحت درمان باش کارات عجیبن

روانپزشک نرو برو پیش روانشناس

همانا پس از هرسختی آسانی است💚