دلم خیلی هوای گریه داره چقدر مردم ما میتونن بی رحم باشن بعد از ۱۳ سال یه کاری شروع کردم از بچه ام از همسر از پدر و مادر همه میگن نرو سرکار بشین خانه داریت کن همسری که عیدش باز بوده الان گیر میده پات بیرون بزاری من میدونم تو مگه دارم خلاف میکنم روز اول خودش اجازه داد برم حمایت کرد به جای اینکه الان حامی باشه جلوم میگیره بعد چندسال میخوام کمی خودخواه باشم ۲۹سال طبق نظر بقیه زندگی کردم هیچی گیرم نیومد الان میخوام یه قدم برای خودم بردارم گناهه
ببین تو این دنیا کسی که بهت روحیه نمیده به جز خودت تموم مردم میخوان بکشنت پایین تو سنت پایینه نزار به سن من رسیدی تازه یادت بیافته برای خودت هیچکاری نکردی کتاب قدرت ذهن بخوان. چه کسی پنیر مرا برداشت .چگونه حالمون خوب کنیم و....همشون رایگان pDfتو تلگرام هست به خدا جوری قویت میکنه جوری بار میای که ادما از قدرتت میترسن فقط با نگاه کردن بهت
البته همسرتم تجربه داره و یه چیزایی دیده تو جامعه که میترسه. من خیلیا رو دیدم که بعد ازدواج خانم یا ...
بهش حق میدم ولی اگه همراهیم کنه حمایتم کنه هیچکدوم این مشکلا پیش نمیاد به خدا از وقتی کارم شروع کردم اینقدر اخلاقم باهاش خوب شده برای اینکه گیر نده حتی الانم گیر میده سکوت میکنم اون لحظه یه کم اروم شد میگم ببین زندگیمون تا این وضع قراره تا کی اینجوری باشه یه کمی پیشرفت بعد به دل منم نگاه لامصب من تو سر کار ترفیع کردی کلی تشویقت کردم اینقدر من برای موفقیتت خوشحال بودم بارها بهت گفتم لیاقت این مقام داشتی خودت اینقدر خوشحال نبودی حالا من هیچی از تو نمی خوام من پدر مادرم تشویقم نمی کنن تو تشویقم کن حمایتم کن پشتم خالی نکن الان بهت نیاز دارم