2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 55 بازدید | 16 پست
من فقط یکی رو میخوام که بهم اهمیت بده 

ببین تو این دنیا کسی که بهت روحیه نمیده به جز خودت تموم مردم میخوان بکشنت پایین تو سنت پایینه نزار به سن من رسیدی تازه یادت بیافته برای خودت هیچکاری نکردی کتاب قدرت ذهن بخوان. چه کسی پنیر مرا برداشت .چگونه حالمون خوب کنیم و....همشون رایگان pDfتو تلگرام هست به خدا جوری قویت میکنه جوری بار میای که ادما از قدرتت میترسن فقط با نگاه کردن بهت

البته همسرتم تجربه داره و یه چیزایی دیده تو جامعه که میترسه. من خیلیا رو دیدم که بعد ازدواج خانم یا ...

بهش حق میدم ولی اگه همراهیم کنه حمایتم کنه هیچکدوم این مشکلا پیش نمیاد به خدا از وقتی کارم شروع کردم اینقدر اخلاقم باهاش خوب شده برای اینکه گیر نده حتی الانم گیر میده سکوت میکنم اون لحظه یه کم اروم شد میگم ببین زندگیمون تا این وضع قراره تا کی اینجوری باشه یه کمی پیشرفت بعد به دل منم نگاه لامصب من تو سر کار ترفیع کردی کلی تشویقت کردم اینقدر من برای موفقیتت خوشحال بودم بارها بهت گفتم لیاقت این مقام داشتی خودت اینقدر خوشحال نبودی حالا من هیچی از تو نمی خوام من پدر مادرم تشویقم نمی کنن تو تشویقم کن حمایتم کن پشتم خالی نکن الان بهت نیاز دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷