2789
عنوان

چشامو+عکس

264 بازدید | 16 پست

خیلی گریه کردم اینجوری شده تازه قرمز تر بخاطر شرایطم گاهی قکر خود کشی میزنم دوسات تو دستشویی خوابگاه حق حق گریه کرده ام یکم بهتر شدم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یکم آب بزن ب صورتت برو بخواب 

گوشیم دستت باشه چشمات ورم میکنه تا فردا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حیف این چشا نیس؟ 🥺

میترسم قرمز شه تا صب یه معلم هس خیلی حساسه همش میپرسه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

میترسم قرمز شه تا صب یه معلم هس خیلی حساسه همش میپرسه

نه عزیزم قرمزیش میره فقط پف میکنه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

عزیز دلم هیچی تو این دنیا ارزش اینهمه ناراحتی رو نداره  انقد سخت نگیر و کمتر بهش فکر کن

راستش انتقدر قوی نیستم 

دلم زود میشکنه یه نفر یه چی میگه میزنم زیر گریه دیگه خستهه شده ام

راستش انتقدر قوی نیستم  دلم زود میشکنه یه نفر یه چی میگه میزنم زیر گریه دیگه خستهه شده ام

خودت باید یاد بگیری 

که به دیگران و حرفاشون اهمیت ندی چند بار تمرین کن تا قوی بشی 

حتما سنت کمه   با خودت فکر کن اینهمه اشک ریختی چیزی هم عوض شد؟

سلام عزیزم چرا دختر قشنگ چرا گریه میکنی 🤧 من اینجا هستم میتونم اگر دوست داشته باهام درد و دل کنی&nb ...

مرسی بخاطر درسام ، زندگیم ، رشته مورد علاقه ام نرفتم، عشق ، خانواده  و اینکه هیچ دوستی ندارم، سرما ، اینکه داری زحمت میکشی ولی کسی نمی بینه

خودت باید یاد بگیری  که به دیگران و حرفاشون اهمیت ندی چند بار تمرین کن تا قوی بشی  حتما ...

۱۸ سالمه 

ولی بازم نمی تونم خودمو کنترل کنم ولی بازم مرسی

حیف این چشا نیست گلم توکل به خدا کن

اخه کجاش خوبه عزیزم