2777
2789
عنوان

تاحالاشده..

82 بازدید | 11 پست

ب کسی اعتمادکنین ازگذشتتون بگین وازرابطه خودتون نامزدتون یا همسرتون ب کسی بگین ک خیلی بهش اعتماددارین بعدطرف حرفاتون ب دیگران بگه من واقعا شوکه شدم ازکار این ادمی ک بهش اعتمادداشتم چ برخوردی باهاش داشته باشم چون حرفایی ک زده بودم بهش ازدهن ینفرشنیدم اونم الان پخشش کرده واقعا حالم ازش بهم خورد من چطوراین ادمو تاالان نشناختم بهش اعتمادکردم؟!؟! 

🕊✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از همسر قبلیم ب زن دوستش گفتم دوست شوهرم گفته بود خانومت میاد از گذشته ش به زن من میگه اونم ب من میگه

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋

عذرمیخوام ولی چقدر بیشعور و بی ذات بوده 

اره من تو شرایط روحی بدی بودم وناخوداگاه مقایسه میکردم اونم لطف کرده بود گذاشته بود کف دست شوهرش جالبه الان خودشو از همه به ما نزدیکتر میدونه

اره من تو شرایط روحی بدی بودم وناخوداگاه مقایسه میکردم اونم لطف کرده بود گذاشته بود کف دست شوهرش جال ...

بنظرم دیگ رابطتو یاکمرنگ کن یاقطع رابطه منم یسری حرفا ب یکی ازفامیلا ک حس میکردم میتونم بهش اعتمادکنم گفتم تونگو حرفاموب دیگران میگ بعدجالب اینجاست ازدوست پسراش ب من گفت بااینکه دختره متاهل ولی یکبار ب کسی نگفتم ادم اینقدر بیشعورر منم قطع رابط کردم ولی خب پشتم حرف میزنن

🕊✨🤲🏻

بنظرم دیگ رابطتو یاکمرنگ کن یاقطع رابطه منم یسری حرفا ب یکی ازفامیلا ک حس میکردم میتونم بهش اعتمادکن ...

دقیقا منم کلی راز ازش میدونم ک اگه بگم طلاقش میدن ولی یه جا یه جمله ی باحال خوندم یه بسته فلفل قرمز بذارین جیبتون هر وقت هوس دردو دل کردین یه قاشق بریزین دهنتون😂

من هرچی بود واسه گذشتم بود واسه زمان مجردیم مثلا میگفتم فلانی درخواست دوستی داده یا بافلانی درحدچت حرف زدم حالا خوبه کارخیلی بدی نکردم ولی اینارو ب بقیه گفت حتی یسری مسائل با نامزد فعلی داشتم اونم باز متوجه شدم گفت 🤦🏻‍♀️

🕊✨🤲🏻

دقیقا منم کلی راز ازش میدونم ک اگه بگم طلاقش میدن ولی یه جا یه جمله ی باحال خوندم یه بسته فلفل قرمز ...

اره بخدا دقیقا ولی اینا بی ذاتن فقط دلم میسوزه چطوربهش اعتمادکردم

🕊✨🤲🏻

اره بخدا دقیقا ولی اینا بی ذاتن فقط دلم میسوزه چطوربهش اعتمادکردم

عیبی نداره عزیزم واستون تجربه شد دیگه هر چند ما خانوما درس عبرت نمیگیریم ودوس داریم درد و دل کنیم