sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4454 عنوان آدمای حسود.. 70 بازدید | 2 پست تاحالا شده کسایی بهتون حسادت کنن براتون حرف درست کنن یاازحسادت پشتتون غیبت کنن اینارو چطورمیشه باهاشون رفتارکرد مخصوصا کسی ک فکرمیکردم مث خواهربرام بعددیدم تمام رازایی ک پیشش داشتم رفته ب دیگران گفته واقعا قفل کارش شدم ک چرا اینکارو کرد بعید میدونستم اینطوری باشه 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻 1402/07/29 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariahastam عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 1008 اولا که نباید رازاتو به هیچکس بگی، طرف به خواهر و برادر واقعیش رازاشو گفته بعدا دعواشون شده از رازاش بر علیهش استفاده شدهدوما اهمیت نده، هم اعصاب خودت آرومه هم اون بیشتر از این بی اهمیتی اذیت میشه کاربری دست دو نفره
sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4454 اولا که نباید رازاتو به هیچکس بگی، طرف به خواهر و برادر واقعیش رازاشو گفته بعدا دعواشون شده از رازاش ... اره بخدا اشتباه کردم خیلی بههشش اعتمادداشتم راجع ب گذشتم راجع ب مشکلات نامزدم بهش گفتم بعدحرفی ک گفتم بهش ازدهن عمم شنیدم واقعا شوکه شدم 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻