2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که یک ماه پیش برام پیام اومد ۲۹۰ تومن واریز کنم بعد تحویلم هفته ی آخرِ ۴۰۳😑 هرچی پول خابوندم و ...

ماثبت نام کردیم 290تومن پیش.....همه میگن اشتباه کردیم.....واقعا نمی‌دونم درست بوده یا غلط

سبزوار وطن من ...
بفروشش. نمیشه؟

گذاشتم توی دیوار که حواله اشو بفروشم فقط پیام‌میدادن الکی و هیچکس نخرید

گذاشتم ۱۰ تومن،۵تومن بازم‌نخریدن دیگه از دستم پرید.به درک حرومشون‌باشه که از الان تا سالی دیگه پولشو میخاستن بگیرن حروم خورا

خدایا شکرت

ماثبت نام کردیم 290تومن پیش.....همه میگن اشتباه کردیم.....واقعا نمی‌دونم درست بوده یا غلط

نه خوب کاری کردی

این مالِ خودم بود شوهرم گفت پولو بدیم پژو ۴۰۵ مدل ۹۷_۹۸ میکنه تا سالی دیگه استفادمونم میکنیم سودمونم میکنیم،اخه از الان تا یک سالو نیم دیگه خیلی بود،شوهرم راضی نشد پول بریزه،منم اصرار نکردم چون گفتم‌نکنه پول لازمش بشه و کسی حواله رو نخره تقصیرِ من بشه.

ولی شما سالی دیگه سود میکنی نگران نباش کارِ خوبی کردی

خدایا شکرت

نه خوب کاری کردی این مالِ خودم بود شوهرم گفت پولو بدیم پژو ۴۰۵ مدل ۹۷_۹۸ میکنه تا سالی دیگه استفادم ...

642تومنه....تا سال دیگ قطعا هیچی گرون نشه 80تومنم میزاره روش.......اکثریت مردم ک شاهین نوشته بودن انصراف دادن نمی‌دونم چرا؟؟؟؟؟؟

سبزوار وطن من ...
642تومنه....تا سال دیگ قطعا هیچی گرون نشه 80تومنم میزاره روش.......اکثریت مردم ک شاهین نوشته بودن ان ...

چون همشون قرار بود یک سالو نیم پول بدن.

من خودم از الان تا یک سالو نیم شوهرم‌راضی نشد پول واریز کنه.

حداقل اگر ۶_۷ ماه بود بخدا راضیش میکردم.ولی اخه ۱۸ ماه دیگه خیلی بود برامون.

خدایا شکرت