2777
2789

سلام

راستش بچه ها من اومدم شهر غریب

از خانواده ام دورم..یدونه پسردارم ۸سالشه

میخوام بگین چیکارکنم هم خودم هم پسرم اجتماعی بشیم

مخصوصا پسرم ..چون بیشتر اوقات خونه تنهاس دلم براش میسوزه

چه کلاسایی ببرمش چیا یادش بدم مستقل شه

خودم چیکارکنم چجوری دوستای زیادی پیداکنم

ببین ب چی علاقه داره تو همون زمینه ثبت نامش کنی

ورزشی

هنری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من الان ۱۳ساله از اول ازدواجم تو شهر غریبم فامیلم دارم ولی رفت و امد نداریم دخترمم ۹سالشه اگه تازه اومدی که طبیعیه ولی بعدا متوجه میشی هیچی این تنهاییت نداره ارامش کامله مگر اینکه خیلی وابسته به خانوادت باشی

کلاس رو تعطیلات بزارم خوبه یا موقع مدرسه رفتن

بعد مدرسه دیگه 

صبح مدرسه بره عصرش کلاس البته اگر انرژیش کمه فاصله استراحت بزارید اگر مثل پسر من خوش انرژیه که اوکیه مستقیم از مدرسه بره کلاس

بنظرشما کلاس و اینا اجتماعی بزرگش میکنه میخاام مستقلوآقا باربیاد

خب ب اقتضای سنش میتونه با دوستاش ارتباط داشته باشه و حتی اگه خجالتی هم باشه تو جمع بودن این مشکل و حل میکنه 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...