2789
عنوان

دام شکست

85 بازدید | 10 پست

راست یه چی هس که نمیشه توصیف کرد

از دست خانواده ام زیاد ناراحتم 

واقعا نگید سنت کمه ۱۸ سالمه واینکه خیلی خستمه فکر کن تو خوابگاه باشی زنگن حالت رو بپرسن

خستمه دیگه امیدی وانگیزه واسه درس خوندن ندارم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

میشه دل داری بدی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂❤️ من میومدم خونه مامانم میگفت چرا زود زود میای😂😂😂

فداتشم

احساس میکنم محبتشون به داداشم بیشتر سرما خوردم حالی نپرسیدن

اینقدر مردم‌حتی نزدیکان ما گرفتار مساعل وروزمرگی های خودشون شدن که گاها غافل میشن از توجه به اطرافشون،گاهی هم باید حق داد وخودمون را جای دیگران برتریم واز اونجا به ماجرا نگاه کنیم

خدا نکنه متاسفانه ما هم برا پسر اهمیت بیشتری قائلن

اره

اینقدر مردم‌حتی نزدیکان ما گرفتار مساعل وروزمرگی های خودشون شدن که گاها غافل میشن از توجه به اطرافشو ...

هرنجورم نگاه میکنم یه زنگه که دودقیقه وقت نمی بره

ی چی بگم ناراحت نمیشید،آیا اینکار پیش زمینه ای نداشته،اختلافات جزئی،لجبازی و اینطور رفتارها وخودخواه ...

نمی دونم ولی بازم سخته