2777
2789
عنوان

پدر خیانت کار

175 بازدید | 16 پست

بابام ۵۰ سالشه به مامانم که ۹ سال ازش کوچیک تره خیانت کرده از تیر هم مامانم فهمید این موضوع رو از اون روز تا الان روزگارمون سیاهه و تو جهنمیم

هم از لحاظ روحی من داغونم هزار برابر بیشتر مامانم 

به نظرتون چیکار کنم که با این موضوع کنار بیام و فراموشش کنم وهم زهره چشمی از اون زنیکه بگیریم؟

اینم بگم هرشب دوست دارم وقتی اون خیانت کار خوابیده برم بکشمش هم من راحت بشم هم مامانم

عادی میشه سر خودتو گرم کن سعی کن مامانتو اروم کنی زندگیه دیگ خیلی وقتا نمیشه هیچکاری کرد چون کیش و مات میشی

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک فرزندی؟ بهترین راهی که داری اینه که کنکاش نکنی و دخالت نکنی تو کارشون  خودت رو به نفهمیدن ...

اره خداروشکر تک فرزندم

ولی منم دارم دیوونه میشم مامانم داره ذره ذره آب میشه

هر هفته مجبورش میکنم بره مشاوره تا یکم شاید آروم بشه

تک فرزندی؟ بهترین راهی که داری اینه که کنکاش نکنی و دخالت نکنی تو کارشون  خودت رو به نفهمیدن ...

اخه میدونی فقط خیانتش نیست که

دست بزن داره از وقتی من حتی نبودم مامانم رو بدجوری میزد سر چیزای الکی 

روانی هم هست 

بعد خیانت هم میکنه😭😭😭

اره خداروشکر تک فرزندم ولی منم دارم دیوونه میشم مامانم داره ذره ذره آب میشه هر هفته مجبورش میکنم ب ...

اهمیت نده این مسئله ی اوناست من اگر جای مامانت بودم اصن نمیذاشتم تو بفهمی

الان اکثر مردا خیانت میکنن

بهش فکر نکن

لعنت به این جهنمی که توش گیر کردم

عزیزم:) میگذره اروم باش تو اولین نفری نیستی ک همچین تجربه وحشتناکی رو داری پشت سر میذاری اخریشم نیستی ارامشتو حفط کن مادرتم اروم کن میگذره خوب میشین بی حس میشین ولی میگذره

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
عزیزم:) میگذره اروم باش تو اولین نفری نیستی ک همچین تجربه وحشتناکی رو داری پشت سر میذاری اخریشم نیست ...

هر کاری از دستم بر بیاد برای مامانم میکنم 

ایشالا زودتر تموم بشه این زندگی لعنتی که شده برام جهنم

هر روز آرزوی مرگ میکنم که زودتر بمیرم راحت بشم ، خیر سرم نمیتونم خودم تمومش کنم

اخه میدونی فقط خیانتش نیست که دست بزن داره از وقتی من حتی نبودم مامانم رو بدجوری میزد سر چیزای الکی ...

خب از مامانت بخواه که یکی از بزرگترای فامیل باهاش حرف بزنه شاید بهتر شد

اینجور مشکلات تو همه ی خانواده ها هست،باید خودتو بکشی از این منجلاب بیرون،مثلا با درس خوندن اگر میتونی دانشگاه یه شهر دیگ برو

کلاس برو،ورزش تفریح هرکاری که میتونی بکن...

امیدوارم اوضاعت بهتر بشه🌱قوی باش تنها نیستی

هر کاری از دستم بر بیاد برای مامانم میکنم  ایشالا زودتر تموم بشه این زندگی لعنتی که شده برام ج ...

خدانکنه بابا 

ارامشتو حفظ کن 🥲

خب از مامانت بخواه که یکی از بزرگترای فامیل باهاش حرف بزنه شاید بهتر شد اینجور مشکلات تو همه ی خانو ...

مرسی عزیزم از انرژی مثبت

آره دانشگاه کرج ثبت نام کردم 

ولی فکرم همش پیش مامانمه که داره خودش رو هر روز عذاب میده ، میترسم حالا خیانتکار بلایی سر مامانم بیاره

کاشکی زودتر از این کابوسی که توشم بیام بیرون

خدانکنه بابا  ارامشتو حفظ کن 🥲

با مرگ از این وضعیتی که توشم در میام ، ولی وقتی به مامانم فکر میکنم که چه سختی هایی رو تحمل کرده از خودم بدم میاد که چرا اینقدر ضعیفم