2777
2789
روبیکا ادمو مشغول میکنه یهو به خودت میای میبینی تو اکسپلوری😂

باشه هر جا رفتین ب منم بگین میام

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم میتونم بپرسم منبعت برای فیزیک و شیمی چیه؟ و ریاضی دهم؟

انشاالله.

فیزیک میکرو

شیمی کلاس بابایی و کتاب تستام متفاوتن ابی و خیلی و سبز و میکرو

ریاضی هم میکرو طلایی و ابی 

انشاالله. فیزیک میکرو شیمی کلاس بابایی و کتاب تستام متفاوتن ابی و خیلی و سبز و میکرو ریاضی هم میک ...

فیزیک میکرو قرن جدید؟ تک‌پایه یا جامع؟ سطحش چطوره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
انشاالله. فیزیک میکرو شیمی کلاس بابایی و کتاب تستام متفاوتن ابی و خیلی و سبز و میکرو ریاضی هم میک ...

ماز گرفتی؟ بچه ها پیشه تاپیک اخرمو ببینید؟

من واسه منابع خیلی سردرگمم

تیکر بارداری نیست تیکر کنکورهههه میشه لطفا واسه قبولیم تو رشته و دانشگا هدفم و عاقبت بخیری و حاجت روایی همه ی صلوات بفرستی؟ :)))))))
اینجا وقتتو نمیگیره؟

نه دیگه اخر شب بیایم فقط بعدم ساعت خواب و بیداریم اعلام میکنیم‌

تیکر بارداری نیست تیکر کنکورهههه میشه لطفا واسه قبولیم تو رشته و دانشگا هدفم و عاقبت بخیری و حاجت روایی همه ی صلوات بفرستی؟ :)))))))
فیزیک میکرو قرن جدید؟ تک‌پایه یا جامع؟ سطحش چطوره؟

فیزیک میکرو طبقه بندی دارم تک پایه البته موج ازمونم دارم

خوبن هر دو. خوب کارشون کنی حتی ازمونم میشه ۱۰۰ بزنی ولی مثل ببخشید مثل خر کار کرده باشی

فیزیک میکرو طبقه بندی دارم تک پایه البته موج ازمونم دارم خوبن هر دو. خوب کارشون کنی حتی ازمونم میشه ...

اون که اره کلا یه منبع مناسب رو خوب کاری کنی به درصد خفنی نرسی هم به درصد خوبی میرسی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ماز گرفتی؟ بچه ها پیشه تاپیک اخرمو ببینید؟ من واسه منابع خیلی سردرگمم

تحلیل منابع پوریا مردوخی رو نگاه کن اکثر کتاب‌های مطرح رو بررسی کرده

یا تو آپارات فیلم‌‌هاشو ببین یا تو اپ سیب ترش (البته موسسه سیب ترش رو تایید یا رد نمیکنم ازش اطلاعی ندارم ولی تحلیل منابع این مشاورشون به نظرم واقعا خوب بود)

اگه دهمی مخصوص دهمی‌ها رو ببین اگه یازدهمی مخصوص یازدهمی‌ها برو ببین اگه دوازدهمی و پشت کنکوری ویژه کنکور ۱۴۰۳ کنکوری رو ببین

خیلی سبز؟ ولی ازمونای مازو حتما میخوام شرکت کنم خیلی خوبن.

کلاساش چی؟ شما دیدی؟

تحلیل منابع پوریا مردوخی رو نگاه کن اکثر کتاب‌های مطرح رو بررسی کرده یا تو آپارات فیلم‌‌هاشو ببین ی ...

من منابعم تکمیله از دهم خریدم و اخرشم جامع گرفتم

اگه قرار باشه هزینه کنم دوباره ازمون فقط ثبت نام میکنم

تو داری منابع؟