2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله این چند سال اخیر خیلی خوب شده بر عکس عموم مردم که فکر میکنن همیشه یک دختر فقیره که فقط دو تا پسر پولدار عاشقش میشن

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بله این چند سال اخیر خیلی خوب شده بر عکس عموم مردم که فکر میکنن همیشه یک دختر فقیره که فقط دو تا پسر ...

اکشن هم خوب میسازن خدایی

مثلا مای نیم همه ی ما مرده ایم 

پنت هاوس هم خوب بود من هر قسمت منتظر بودم بیاد ببینم چی میشه 

اکشن هم خوب میسازن خدایی مثلا مای نیم  همه ی ما مرده ایم  پنت هاوس

بله الانم که بدترین شیطان غوغا کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

یادش بخیر پسران فراتر از گل اولین فیلمی بود که دیدم  زیبایی حقیقی یادمه الان

منم اولین فیلمی ک تو گوشی دیدم تو زیبایی دومیش هم  افسانه دریای آبی بود  

بعد اونم بی زیرنویس هیچی حالیم نمی شد ازش اما حال و هواش باحال بود اون ذوقی ک داشتم😂

دیدم اینایی ک گفتی

زیبای حقیقی تا اخر ندیدم به خاطر سوجون

^_^🐾

عه جدی  اینم خفنه؟

خیلیییی استاد اکشن یعنی جی چانگ ووک بازی میکنه😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40