2777
2789
عنوان

بی بی چک لطفا بیاین

100 بازدید | 11 پست

برای منی که تنبلی تخمدان دارم و آخرین پریودم ۲۳ مرداد بوده و این ماه دو بار اقدام داشتم به نظرتون امکان حاملگی هست ؟ دکترم گفته بود فقط اصلاح سبک کن دارو نخوردم، من باید کی بی بی چک بزنم و یا آزمایش بدم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من حدود ۱۰ روز از آخرین اقدامم میگذره بی بی چک جواب میده ؟امروز خییلی ببخشید روم به دیوار یه ...

اره ممکنه از لانه گزینی باشه ، فک کنم باید بعد ۱۴ روز از رابطه بزنیم بی بی چک ، تو چند روز دیگه بزن به منم بگو جوابشو 🥲 

اره از اون موقع پریود نشدم تنبلی دارم ، حدودا ۲۷_۲۸ مهر اقدام داشتم خواستم ببینم امکانش هست حامله بش ...

منم تنبلی دارم اینجور موارد هم برام خیلی پیش اومده ولی هیچ کدوم باردار نبودم .

اخر هم با دارو باردار شدم 

ولی باز برا اطمینان بی بی چک بزن 

اره ممکنه از لانه گزینی باشه ، فک کنم باید بعد ۱۴ روز از رابطه بزنیم بی بی چک ، تو چند روز دیگه بزن ...

باشه عزیزم بهت میگم ...اما چشمم آب نمیخوره ۱۵ ساله جلوگیری کردم ..حالا باز توکل به خدا