2777
2789
عنوان

تقصیرمنه؟😔

125 بازدید | 7 پست

خانومامنونامزدم دوتامون دانشجوییم بعدمن امروز کلاسم تموم شد بهش زنگ‌زدم‌اونم نزدیک دانشگاهمون بود گفتم بیام هموببینیم گفت قراره دوستم بیاد باهم بریم فلان جاواسه کار گفتم باشه پس میخوای بااون هماهنگ کن اگه نمیاد هموببینیم بعدچنددیقه زنگ‌زد گفت عشقم دوستم داره میاددنبالم برگردیم خونه توم خسته ای برو خونه استراحت کن☹☹☹

من دیروز پریودشدم بهشم گفتم حالم اصلا خوب نیست واقعانیازداشتم امروز واسه چنددیقه هم شده کنارم باشه ولی بااین کارش احساس کردم دوستشوبه من ترجیح داد نمیدونم شایدم هورمونام به هم ریخته حساس شدم😔

بعدالان موندم بهش بگم ناراحت شدم؟یایه جوری رفتارکنم خوشد متوجه بشم یااصلا تقصیرخودمه بیش ازحدحساسم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساسی ب نظرم

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔