nmrm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 57 عنوان جوش صورت 45 بازدید | 3 پست سلام یه چند وقته صورتم پر جوش شده میخوام که سریع از بین برن و خوب شن خودم تا جایی که تونستم از غذای چرب و مغزیجات دوری کردم و ابلیمو میخورم اگع شما راه خوبی سراغ دارین کمکم کنید🙏🙏🙏 1402/07/29 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
swoi_84 عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1841 از شوینده خوب ضد جوش استفاده کن قرص نورم اسکین هم خوبه ولی کم بخور ک عوارضش برات مشکلی بوجود نیارهمن هفته ای دوبار میخورم دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔 آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
nmrm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 57 از شوینده خوب ضد جوش استفاده کن قرص نورم اسکین هم خوبه ولی کم بخور ک عوارضش برات مشکلی بوجود ن ... اره روتین پوستیمو استفاده میکنم که براش صورت چرب و جوش داره وبی قرص نمیتونم استفاده کنم چون به تازگی سرطانم در مان شده
swoi_84 عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1841 اره روتین پوستیمو استفاده میکنم که براش صورت چرب و جوش داره وبی قرص نمیتونم استفاده کنم چون به تازگی ... خیلی هم خوب عزیزم انشالله بهتر باشی دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔 آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....