2777
2789

تازه زايمان كردى؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

والا نمیخوام نگرانت کنم. من،ده سال پیش سه روز سرگیجه شدید داشتم که علایم،ام اس بود.ولی سرگیجه معمولی از،کم‌خونی میتونه باشه دراز،بکش پاهاتو بالا نگه،دار که،به،سرت خون برسه.یکم،هم آب بخور

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا نمیخوام نگرانت کنم. من،ده سال پیش سه روز سرگیجه شدید داشتم که علایم،ام اس بود.ولی سرگیجه معمولی ...

الان موقع پریودیمم هست.ولی اینجور سرگیجه فقط وقتی مسموم شده بودم گرفته بودم.جوری که تو در. و دیوارمیرم اگه بلندشم

همیشه فک میکنم ام اس میگیرم🫤

نه خدا نکنه.من اون موقع کلی سرچ کردم بعدا علائم دیگه ای هم داشتم که،آخر معلوم،شدام اس،دارم. ولی خفیف بود و،کلا یکسال و نیم هفته ای یکبار آمپول میزدم که به توصیه دکتر همیوپات قطع کردم گفت،اونا مافیای،دارو هستن ادامه بدی فلج میشی. من تو نت به توصیه های دکتر خیراندیش عمل کردم الان ۸ساله بدون،دارو زندگی میکنم.این بودن( روزی چهارده عدد بادام، هفت عدد انجیرخیس خورده شبها میخوردم و صبح ۷عدد ناشتا زیتون میخوردم) اولا خیلی خوب رعایت میکردم،الان یکم کم رعایت میکنم. و اگه طبع سردی داری اصلا سردی نباید بخوری یا،با مصلحش بخور.

الان موقع پریودیمم هست.ولی اینجور سرگیجه فقط وقتی مسموم شده بودم گرفته بودم.جوری که تو در. و دیوارمی ...

کج میشه راه رفتنت ؟ منم دقیقا اینجوری میشدم

حپحافظتم ضعیف شده ؟مثلا چیزی جایی بذاری یادت بره.یا بخای اسم بچتو صدا کنی قبلش چندتااسم دیگه بگی

بله حافظه هم ضعیف میشه.قبلا دکتر قرص ممورکس داده بود. قرص ممورال هم میدن. اینا خوب هستن گیاهی هستن . ممورال بر پایه کندر ساخته شده. تو متاهلی؟

بله

خوارانه بهت میگم. اگه خدای نکرده بهت هم گفتن ام اس داری. اصلا جای نگرانی نیست.و هیچ وقت به شوهرت نگو .البته نمیدونم میتونی اینکار و بکنی یا نه. چون من خیلی موارد دیدم وقتی همسر بفهمه زنش مریضه یجورایی از چشمش میافته. من یادم یبار رفته بودم داروخونه. یه مردی بغل دستم نشسته بود میخواست بهم شماره بده. منم اعتراض کردم که متاهلی خجالت نمیکشی اونم به داروهای دستش اشاره کرد که خانمم ام اس داره واسه همین. من خیلی ناراحت شدم که مردها چقدر بی عاطفه هستن.