2777
2789
عنوان

خون مدفوع

174 بازدید | 13 پست

من اکثرا مشکل سوزس و درد و خارش مقعد دارم یه مدت شدید بود رفتم دکتر گف از یبوسته و تازگیابعد اینکا مدفوع میکنم خون میاد گوگل سرچ کردم دیونه شدم میشه راهنماییم کنید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره عزیزم منم این مشکلو دارم برو لیزر سرپایی هم هستش زیاد هم سخت نیس ولی حقیقتش من نرفتم چون میترسم ...

شاید مشکل روده یا چیز دیگه ای دارم خیلی استرس وارم 

خیلی خیلی جدی بگیر و حتما یبوستتو برطرف کن.. ما خانوادگی و ارثی این مشکلو داریم و خیلی مشکلات بزرگتر از این داشتیم که نمیگم چون میدونم میترسی.. من خودم با هیچی هیچی خوب نشدم الان یک روز درمیون یه قاشق مربا خوری پودر پیدرولاکس میخورم... حتما برو دکتر ببین برای درمان یبوستت چی میده.. خیلی خیلی رعایت کن... و جدی بگیر...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
الان اوکی شدید ؟

مشکلم بر طرف شده تا وقتی که پودر میخورم.. اگه نخورم همون آش و همون کاسه... من شقاق داشتم و خیلی اذیت میشدم.. الان بهترم...

و حتما حتما دقت کن ببین خون از کجا میاد.. با آینه با دست... ببین از لبه مقعد هست یا از داخل روده.. برو دکتر بذار معاینه کنه. خیلی مهمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز