2777
2789
عنوان

شما تمیزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 25 پست
افسردگی هم که آدم داشته باشه دیگه تا این حد نباید داغون باشه

میدونی بعصی روزا پامیشم  ب خودموخونه دخترم میرسم یعو‌ ی اتفاقی میفته حالم بدمیشه تایک ماه هیچ غلطی نمیتونم کنم

اره بخدا هیچی نمیپوشم‌ 😐فک کنم افسردم ک‌حال لباس پوشیدنم ندارم . دخترمم بنده خدا  بزووور لباس ...

ما رو مسخره کردی  

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونی بعصی روزا پامیشم  ب خودموخونه دخترم میرسم یعو‌ ی اتفاقی میفته حالم بدمیشه تایک ماه ...

برو حتما روانپزشک منم یکم که کار میکردم حالم بد میشد و ضعف میکردم از وقتی دارو مصرف میکنم ۹۹درصد بهتر شدم

برو حتما روانپزشک منم یکم که کار میکردم حالم بد میشد و ضعف میکردم از وقتی دارو مصرف میکنم ۹۹درصد بهت ...

من اگ شوهرم گند نزنع بدون نیاز ب دوادکتری خوب میشم بابا یروز نزول خور میاد ی روز حقوقشو میبازه . یروز صامنامیان درخونه 

من اگ قرضو بدهی و نزولانبودن الان بخداعالی بودم

درکت میکنم ولی اینقدر خودتو نباز  اصلا لباس پوشیدن و تمیزی خونه ربطی به اینا نداره که عزیزم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
درکت میکنم ولی اینقدر خودتو نباز  اصلا لباس پوشیدن و تمیزی خونه ربطی به اینا نداره که عزیزم

از بس هرکی اومدخونم گف چرا وسیله نداری خواهراش اومدن گفتن توسرویس خوابومبلی هم نداری بدم از وسایلام اومد😔خانوادش میگفتن خونتون ۴۰ متره مرغدونی بدبردم اززندگیم

از بس هرکی اومدخونم گف چرا وسیله نداری خواهراش اومدن گفتن توسرویس خوابومبلی هم نداری بدم از وسایلام ...

اگه میتونی یک کار تو خونه یا بیرون اگه شرایطشو داری برو واسه خودت و خونت خرج کن