2789
عنوان

کتاب خونا💚💚💚💚💚

36 بازدید | 5 پست

دوستان میخوام اپ نصب کنم ‌ و کتاب بخونم از طریق گوشی چون خریدنی هزینه زیاد هس به نظرم ..به نظرتون چه اپ کتاب ها رو ارزون میفروشه؟؟ اپ کتابراه، طاقچه یا چی ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من طاقچه رو امتحان کردم 

خوبه

اشتراکش به صرفه است

اما از بس خوندم چشمم ضعیف شد

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

اپی بلد نیستم ولی من بیشتر کتابامو از نت دانلود میکنم 

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، دخت زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام..... من لرم ، من دخترانم زاده گرد آفریدند ، یوتاب هایم را سکندر ها بدیدند ... من لرم فرزند کوروش از تبار آریا و ریشه در کاسیت و ایلام ، تاریخ ثابت کرده است بی دلیل به لر بودنمان افتخار نمیکنیم ، لر بانویی از تبار بویری های باستان ، کمانداران گارد جاوید هخامنشی [ ایل بویراحمدی ]👸. میهن پاکم ز بویراحمد سلامت میکنم ، لر ترین احساس ایلم را به نامت میکنم ، ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ...( ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ عزای عمومی ایرانی ها ... بیدار شو پدر ، وطن درد داره 🖤) . ساکن سرزمین شاهنامه استان اساطیری کهگیلویه بویراحمد_ یاسوج ، دانشجوی حقوق ، علاقه مند به موسیقی و آواز خواندن ، سوارکاری ، کتاب خواندن ، روایتگری تاریخ و .... تو فقط زیبا نبودی ، تو تاثیر گذار بودی ، مثل کتاب ، موسیقی ، هنر ، جنگ یا یک انقلاب🌱 . [ به خودم افتخار میکنم که هرگز احساسات ، روح ، شرف ، افکار و اعتقاداتم را به منافع شخصی و مادیات نفروختم ] .... بلند پرواز ، در جستجوی کمال اماااااا تنم در وسعت دنیای پهناور نمی گنجد ، روان سر کشم در قالب پیکر نمیگنجد🫡 [لیلث🦋] .... من دینی ندارم ، انسانیت وظیفه و سبک زندگی من است .... دوست من ، به تو اطمینان میدم سر انجام کسی خواهد آمد که گویی رسالتش دوست داشتن توست ، خدا عاشقته تضمین میدم ، بخند😍 . (سوال: بله،پروفایل عکس خودمه🫡) کاربر سال۹۷