2821
2789
عنوان

خون مدفوع

128 بازدید | 11 پست

سلام خانما خوبید تروخدا کمکم کنید تو یه مورد

تعداد رای : 2
نظرسنجی
2
1
50%
8
1
50%
7
0
0%
9
0
0%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بعضی  وقتها غذاهایی مثل آجیل یا غذاهای طبع گرم مثلا عسل یا دارچین یا هندوانه اینارو میخورم نابود میشم یا تخم مرغ.  یا سیر و پیاز یا حبوبات اینا نابودم میکنه من سعی میکنم مثلا برنج یانون با سیب زمینی پخته یا گوشت پخته بخورم . البته گوشت گوسفند هم گرمه اونم نابودم میکنه فقط گوشت گاو. و مرغ.  خیلی باید پرهیز کنم هرچیزی ممکنه اذیتم کنه. یکی دوروزه عسل و سمنو خوردم فکر کنم اینا طبعشون گرمه دیروز نابود شدم الانم نفخ دارم.

همه موارد  باید بری دکتر  ممکنه شقاق یا بواسیر باشه  یا مشکلات روده ای

اخه من همیشه این مشکل و داشتم یبار رفتم دکتر اعلائممو گفتم گف از یبوسته خیلی وقت بود خون از مدفوم نیومده بودولی خارش مقعد یا درد و سوزششو دارم خونم میاد موقعه هایی که مدفوم با سوزشه خیلی استرس دارم خیلییی

اخه من همیشه این مشکل و داشتم یبار رفتم دکتر اعلائممو گفتم گف از یبوسته خیلی وقت بود خون از مدفوم نی ...

نه عزیزم نترس احتمالا باید همون بواسیر یا شقاق باشه 

برو دکتر

معاینت کنه 

چاره ای نیستش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

پیجتون بسته شد

ببینید التهاب و ورم محتمل ترین عاملش پلاک و جرم

که یسری عوامیل دیگه درکنار اینا وصعیتو بدتر میکنه

مثلاپریودی و سن بلوغ

بارداری

دیابت 

بهداشت صعیف

زدن چیز نوک تیز مثل سوزن و ناخن به لثه

یه مدت روزی ۳ بار مسواک بزنید هربار به مدت ۳ دقیقه!!!

نخ دندون هرشب بکشید دوبار درهفته هم دهانشویه استفاده کنید

پیجتون بسته شد ببینید التهاب و ورم محتمل ترین عاملش پلاک و جرم که یسری عوامیل دیگه درکنار اینا وصع ...

عزیزم خوب میشه اینارو انجام بدم؟و چه دهان شویی استفاده کنم؟

عزیزم خوب میشه اینارو انجام بدم؟و چه دهان شویی استفاده کنم؟

اگه عاملش پلاک و جرم باشه بله حتما خوب میشه

اگر بعد دوهفته با اینا خوب نشد عاملش جرم نیس

میتونه دارو باشه بخصوص داروهای افسردگی و مغز و اعصاب

یا بعضی داروهای ضد صرع و تشنج مثل فنی تویین 

یا مشکلات سیستمیکی باشه 

دهانشویه برید مشکلتون بگید بهتون میدن اما اگه کلرهگزیدین دادن خ زیاد  استفاده نکنید چون باعث تغییر رنگ لثه و دندون میشه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792