2777
2789
عنوان

عواقب خود کشی

202 بازدید | 30 پست

میشه بگین چه اتفاقی میفته؟

اون دنیاش رو میدونم 

این دنیاش رو میخوام بدونم 

مثلا یه خانم که همسر و بچه داره  اگه این کار رو بکنه پدر و مادرش و خواهر برادرش بی احترامی میبینن؟

چه اتفاقی براشون میفته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بقیه هیچ بعدش عادت میکنن ولی بچه داغون میشه 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
هیچی میشن مرده متحرک کسی که خودکشی میکنه جدا از خودش خانوادش هم میکشه نابود میشن نابود💔

خانمه یه استان دیگه زندگی میکنه متونن بگن مثلا تصادف کرده شاید لو نره

برای مرده متحرک میشن فکنن طبیعی مرده 

بقیه هیچ بعدش عادت میکنن ولی بچه داغون میشه 

چرا همه بیشتر بهش محبت میکنن 

تازه مادری که اینجوری بوده که دست به این کار زده نبودش بهتر نیست براش؟اخه لابد افسرده یا مشکل روانی یا چیزدیگه داشته بچه بیشتر اذیت نمیشه؟

آدمی که میخواد خودکشی کنه به توجه و محبت نیاز داره با تهدید کردن با جهنم و این چیزا هیچی خوب نمیشه

دسته با تهدید درست نمیشه ولی بازم خیلیا ترسو هستن از اینکه اوقع وخیم تر بشه نمیکنن 

اونی که به فکر خانوادش باشه این کارو نمیکنه پدر و مادر همه عمر خودشون میذارن که ثمره عمرشون ببینند بعد بیایی با بی رحمی تمام ثروتشون از بین ببری 

بچه هم که داشته باشه اون بچه دیگه ازش آدم سالمی در نمیاد آسیبهای طلاق روی بچه های طلاق غیر قابل شمارش و جبران چه برسه به این جنایت 

این وسط برای تنها کسی که خیلی مهم نیست همسر چون اون نشد بایکی دیگه ازدواج میکنه 

خواهر برادر هم نهایت تا سال فقط بهش فکر میکنند بعد به زندگی خودشون میرسن 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر