2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیان

112 بازدید | 13 پست

سلام به همگی.به دعای همتون نیاز دارم😔😔😔 من ۵ امین باره که اقدام کردم  فردا پس فردا موعدمه اینبار اولین بار سینه هام درد میکنه و بزرگ شدن و رگ های ابی داره.اولین بارنه اینطوری شدم.هربار پر علایم هستم ولی پریود میشم.اینبار با استفادع از کیت تخمک گذاری دقیق دقیق روز تخمکمو پیدا کردم و اقدام کردم .خواهش میکنم دعام کنین به دعای شماها ایمان دارم 🙏🙏🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم این ماه ۱۱مین باره اقدامم بود ۵ روز عقب انداخته بودم فک کردم دیگه باردارم صب پاشدم دیدم پریود شد ...

عزیزم انشالله ماه بعد باردار میشی .از وقتی ادم اقدام میکنه علایم های عجیب قریبی میاد سراغ ادم 

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۲سیکلمه و سیکلام ۲۹روزه هست و س۴ روز قبل بی بی چک زدم هیچ هاله ای نداشت دیروز و امروز صبح بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد الان من باردارم یعنی؟هنوزم درد پریودی لعنتی رو دارم کمرمم می‌شکنه 🥺🥺 شدیداً سوزش معده دارم

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۲سیکلمه و سیکلام ۲۹ر ...

انشالله باردارین  چون هاله انداخته براتون امیدوار باشین .مال من‌یک هفته پیش هیچ هاله ای نداشت فعلا مناظرم پریود نشدم باز بیبی بزنم

عزیزم انشالله ماه بعد باردار میشی .از وقتی ادم اقدام میکنه علایم های عجیب قریبی میاد سراغ ادم 

اره یه ماه جلو میندازی یه ماه عقب میندازی من شوهرم مشکل داره این ماه دارو مصرف کرده بود امیدوار بودم ولی نشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بابا اگه هاله انداخته درصد بارداریت بالاس

اخه با هاله ممکنه اونم خیلی ضعیفه ولی تو ۲دقیقه میفته و مارک روژان و مدیکور زدم هردوتاشم همون لحظه هاله افتاد لابد بی بی چک ها خرابن

بی بی بزن خب تو که موعدت هست نشون میده 

یک روز زودتر ینی امروز پریود شدم😑  من واقعا نمیدونم تو عمرم اولین بار سینه درد داشتم سینم پر رگ شده بود .بعضی وقتا شک میکنم که باردادی شیمیایی همش رخ میده