برای فرار از محدودیت ازدواج کردم نه چندام راضی بودم
الانم دارم جدا میشم بازم محدودیای سابق😭
دوباره همون ادم دپ و منزوی قبل میشم تو این حانواده چون پرجمعیتیم و مشکلات بسیار ارامش روانی ندادم
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کن کدوم طرف تحملش سختتره؟
اون دوسم دارع میگ برگرد چندماه
اینجا شرایطم سخته درسم تموم کنم در ابنده بتونم شاغل شم از محدودیت درام یا شانس ازدواج داسته باشم
اما با اون باسم خودشه میشه ی جورایی روش کار کرد
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
اون دوسم دارع میگ برگرد چندماه اینجا شرایطم سخته درسم تموم کنم در ابنده بتونم شاغل شم از محدودیت در ...
چرا فکر میکنی اینقدر همه چی خوبه که تا لیسانستو بگیری کار واست ریخته که بری سر کار و از دست خانوادت رها بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینقدر بیکار هستند که حد نداره
بشین سر زندگیت بابا
دشمنانت را فراموش کن... تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است
چرا فکر میکنی اینقدر همه چی خوبه که تا لیسانستو بگیری کار واست ریخته که بری سر کار و از دست خانوادت ...
سر زندگیمنبودم عقد بودم
با اونم مشکلاتی نداشتم