2777
2789
عنوان

22سالگی دیره؟

219 بازدید | 17 پست

این سن لعنتی مثل خوره افتاده به جونم و نمیتونم هیچ غلطی کنم..همیشه از بچگی ازم میپرسیدن میخوای چیکاره بشی میگفتم صبحا میخوام برم دانشگاه درس بدم بعدازظهرا برم مطب ... بدون این که کسی بهم بگه یا تلقین کنن بهم!!!

همیشه تو مدرسه جز نفرات برتر بودم!همیشه معلما تحسینم میکردن!همیشه خانوادم پشتم بودن!ولی من احمق سال اخر .. توی سرنوشت ساز ترین سالم کلا شدم یه ادم دیگه و راهم عوض شد و نرسیدم به چیزی که میخواستم!

موندم پشت ولی اینقدر داغون و بیخیال و بی انگیزه شدم که هرسال بدتر میشد!

اخرش تسلیم شدم و رفتم رشته ای که دوستش نداشتم .. گفتن همه چی درس و کنکور نیست .. منم برای فرار کردن از حس گندی که داشتم تسلیم شدم.. گفتم رها میشم ولی نشدم

بدتر شد...

به زور انصراف دادم و باز نشستم تو خونه 

گفتن مهارت یادبگیر 

پول تو ارایشگریه 

رفتم کاشت یادگرفتم ولی متنفر بودم از محیط ارایشگاه!

نتونستم ادامه بدم و ولش کردم 

گفتم یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم .. من که تلاش نکردم برای رویام حداقل امسالو تلاش کنم که مثل این چندسال حسرتشو نخورم تا بهش فکر میکنم اشکم در نیاد!

ولی خیلی نا امیدم

همش میگم نمیشه

میگم زمان کمه!با این که میدونم وقت هست!

افسرده و گوشه گیر شدم حس میکنم نمیتونم راهمو پیدا کنم!

حس میکنم تلاشم کنم نمیرسم!

خستم ..

از همه چی و همه کس

از خودم بعضی وقتا حالم به هم میخوره

شبا همش به این فکرمیکنم کاش فردا صبح بیدار نشم!

کاش صبح نشه

کاش کسیو نبینم

اینقدر زندگیم پوچه که گاهی فکرخودکشی میزنه به سرم ولی ... وقتی چهره مامان بابام میاد جلو چشمام به خودم فحش میدم!!!!

ببخشید بچه ها دلم گرفته بود جای دیگه نبود بنویسم!

ادم چ..ناله نیستم!!!!همیشه ریختم تو خودم و فکر میکنن برام مهم نیس ولی از درون نابودم انگار 50سالمه!

حس میکنم تو زندگی همه چیو از دست دادم!

این جوونی آرزویه بچگیامون نبودا!🖤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمممم💔

میفهممت،منم همینم متاسفانه،فعلا عشق زندم نگه داشته وگرنه میمردم تاحالا😔

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ولش کن زندگیو سخت گرفتی 

من بدون اینکه کسی بهم بگه 

فکر میکردم دندونپزشکی 

اما آلام میبینم واقعا رویای من نیس 

اطرافیان بدون اینکه بخوای روت اثر میزارن 

باید زندگیتو جمع کنی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

اول از همه باید روحیات خودتو درس کنی  برو پیش تراپیست عجله هم نکن حال روحیت که بهتر شد او موقع بخون واسه کنکور یه کار هنری هم یاد بگیر هر چی که خودت دوس داری بدون در نظر گرفتن پولساز بودنش

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
عزیزمممم💔 میفهممت،منم همینم متاسفانه،فعلا عشق زندم نگه داشته وگرنه میمردم تاحالا😔

خوبه تو یه عشقی داری که دلت بهش خوش باشه من همونم ندارم!!!!حس میکنم هیچ وقت هم تجربه اش نمیکنم:)

عزیزم منم مثل تو بودم فکرنکن ۲۲سالگی دیره منم انقد حرفه و مهارت امتحان کردم الان توی ۳۰ سالگی رسیدم به چیزی ک میخوام و دارم تازه یاد میگیرم

تو الان کمک روانشناس لازم داری که به افسردگیت غلبه کنی

منم دقیقا مثل خودت بودم من با دکترهلاکویی اشنا شدم و زندگیم عوض شد، از افسردگی و خشم چندساله کم کم دارم رها میشم و اراده کردم که زندگیم رو درست کنم، خیلی خیلی خوبه که الان ۲۲ سالته و داری کمک میخوای و به خودت اومدی، من خیلی دیتر متوجه شدم ولی بازم هیچوقت دیر نیست

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
خوبه تو یه عشقی داری که دلت بهش خوش باشه من همونم ندارم!!!!حس میکنم هیچ وقت هم تجربه اش نمیکنم:)

نترس تجربه میکنی.منم مثل تو فکر میکردم،با کسی وارد  رابطه  شدم که هیییییچوقت فکرشم نمیکردم.باور نمیکنی چقدر اوضاع روحیم داغووووووووووووووووووون بود.

دیر یا زود یه اتفاق خوب واست رقم میخوره،فقط لطفا صبوری کن گل دختر

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

خیلی از کلینیک ها دستیار دندون پزشک میخوان... شاید مثلا 6 ماه یادت بدن بدون حقوق ولی از بعدش نگهت م ...

خب من دلم میخواد خودم دندون پزشک باشم نه این که بشم دستیارش!!امتحانش نکردم ولی حس میکنم چون خودم علاقه دارم به این رشته اگه وارد چنین کاری بشم روحیه ام بدتر میشه!