راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زندگی یعنی سختی یعنی جنگیدن یعنی قوی بودن اولا نزار حرف دیگران روت تاثیر داشته باشه دوماه همیشه محترمانه بلد بشو از حقت دفاع کنی راحت میگفتی جهازم سلیقه منه و سلیقه آدما متفاوت
زندگی یعنی سختی یعنی جنگیدن یعنی قوی بودن اولا نزار حرف دیگران روت تاثیر داشته باشه دوماه همیشه محتر ...
اخه همه جا پیچیده بود که مامان من جهاز خوب خریده تا اومده انباریمون دیده حالا یه سری سرویس قابلمه و سرویس چینی بوده دیده همشم ندیده گفته همیناس میگین خریدین اینام همش اشغاله
اخه همه جا پیچیده بود که مامان من جهاز خوب خریده تا اومده انباریمون دیده حالا یه سری سرویس قابلمه و ...
مشخصه از حسادت و بیشعوریش گفته شب داداشت اومد با خنده بگو زنداداش میگه اشغال بابا ک همینا خریده داداش پس با زنداداش برو بازار خودتون بهترینا بخرید اگه زنداداش باد کرد به ما چ فلان بگو آفرین دقیقا جواب خودتو دادی جهاز من ب تو مربوط نیست