2777
2789
عنوان

فیلر چانه

577 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی هست فیلر چانه زده باشه هزینه اش چقده؟ چند سیسی زدید و اینکه چقد ماندگاری داره؟ قبلا ژل لب زدم یه هفته جذب شد برا چونه هم زود جذب میشه؟ شنیدم میگن خیلی تو چهره تاثیر داره من چونه ام عقبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از دوستام رفت پیش دکتر خلیل آذر زد و واقعا راضی بود. خیلی فرم چهرش تغییر کرد. چند بار هم تمدید کرد و الان کاملا طبیعیه. اگه میخوای نمونه کاراش تو پیجش هست می تونی ببینیشون. https://www.instagram.com/drsarakhalilazar/

یکی از دوستام رفت پیش دکتر خلیل آذر زد و واقعا راضی بود. خیلی فرم چهرش تغییر کرد. چند بار هم تمدید ک ...

منم پیج دکتر خلیل آذر رو دیدم واقعا برای تزریق کردن خیلی ترغیب شدم. نمونه تزریق هایی که انجام دادن خیلی خوب بود. پیشنهاد میکنم به دوستان حتما  

بستگی به ماک ژلی که برات میزنن داره  و معمولا سری اول زود تر جذب میشه تا سری های بد  من ...

سلام خوبی؟ 

من دیشب  فیلر چونه زدم ، دیشب خوب بود الان خیلیییییی زشت شده هی داره دراز تر میشه 

اعصابم ریخته بهم 

کبود هم شده بنفش شده ، اون به جهنم اصلا فرمش دیشب تاحالا خیلی تغییر کرده دارم از غصه دق میکنم😭😭😭

بگو برای تو هم همینجور بود ؟ فرداش ورم کرد؟

چقدر وقت بعد جذب شد؟ 

اگه نرم ترمیم جذب میشه؟

بار اولمه یه سی سی زدم 

اناهیل و سفکسیم ۴۰۰ میخورم

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
سلام خوبی؟ من دیشب فیلر چونه زدم ، دیشب خوب بود الان خیلیییییی زشت شده هی داره دراز تر میشه اعصابم ...

عزیزم وقتت بخیر باشه

چیشد فیلر چونه زده بودی الان مشکلی نداری باهاش؟ 

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن