2777
2789
عنوان

رابطه سمی

175 بازدید | 7 پست

نزدیک یه ماهه تو یه رابطه ایم که اولش مثل ماه عسل بود، سر همین وابسته شدم. طرفم نشونه های یه ادم سمی رو داره.

کسی که قبلا یه سال و نیم باهاش توی رابطه بودم خیلی سمی بود، خودشو تنها میدونست نمیتونست همدردی کنه خودشیفته بود و افسرده 

الان رلمم همینجوریه ولی هنوز شدت خودشو نشون نداده. چکار کنم از وابستگی دربیام و زود از رابطه خلاص شم؟ بدترش اینه ک خانوادمم فهمیدن 

منم این رابطه رو تجربه کردم و بدترین یک سال زندگیمو گذروندم 

هرجور هست فقط کات کن بره ذره ذره روحت سابیده میشه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف بعد شیش سال هفت سال جدا میشه تو بخاطر یه ماه و فهمیدن خانوادت خودت رو بند به این رابطه نکن چون الان اولاش بعدا خیلی چیزای دیگه می فهمی و بیشتر میشه خانوادت یادشون میره بعدا ولی اگه الان ادامه بدی فقط خودت بد بخت میشی یه مدت فیلمای خنده دار ببین یادت بره مثلا آقای ملکه خوبه 

فن پیج سریال چینی. 

طرف بعد شیش سال هفت سال جدا میشه تو بخاطر یه ماه و فهمیدن خانوادت خودت رو بند به این رابطه نکن چون ا ...

دارم کم کم فاصله میگیرم. اگه درد قلبم از تنهایی و وابستگی اومد چکارش کنم

نهایت یک روز دو روز ناراحتیه ولی آرامش بعدش خیلی می ارزه شایدم در گیره مسائلی شده که اگه حل بشن دوباره خوش اخلاق بشه چون مردا فکرشون بخاطره دختری که دوست دارن درگیر میشه و یکم جدی طور میشن 

فن پیج سریال چینی. 

بپرس ازش دلیل تغیراتش چیه چون شاید مشکلی داره ادم باید تو روزای بده طرف هم کنارش باشه ولی ما چون دختریم زیاد شاید احساسات اونا رو درک نکنیم 

فن پیج سریال چینی.