2777
2789
عنوان

شات 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 83 پست
نه گذر زمان هیچی رو حل نمیکنه  فقط دردت رو عمیق تر میکنه

برای ما که حل کرد خیلی شبا فک کردم به صبح نمیرسم الان یادم میاد ههههه چی بگم تموم شد رفت

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر خوب با این طومار نوشتنا کاری درست نمیشه فقط خودتو خورد و کوچیک میکنی اون حتی پیامتم نمیخونه الکی خودتو اذیت نکن خودتو دوس داشته باش واسه خودت ارزش قائل شو تا خودتو دوست نداشته باشی کسی دوستت نخواهد داشت 

پیام نده بهش کلا رابطه تو باهاش قطع کن مطمئن باش چیزیت نمیشه بعدا میگی کاش زودتر تموم میکردم الان داری روحتو آزار میدی فقط

این همه واسش حرف زدی ، جوابش چی بود؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
نمیدونم دعای من رو خدا میشنوه یانه اما هیچوقت نمیگذرم اگه اون ب خوشی زندگی کنه من این خدارو قبول ندا ...

عزیزم سلام 

۴ سال با کسی بودم که یهو گفت دیگه نمی خوامت رابطه.. نداشتیم و....‌.

بعداز یه مدتی تومراسم عقد دخترعموم  دیدم داماد اونه....

چه حالی شدم....

کسی از رابطه ماخبر نداشت بجز دختر عموم قضیه ما ۱۴ سال پیشه

بعد من با کسی ازدواج کردم که از همه لحاظ خیلی خیلی سر تر از اون هست درآمد خونه تیپ وقیافه تحصیلات ایمان ادب معرفتی و.... الان ۲ تا بچه دارم 

خدارو شکر همه چی عالیه من مات مات از جبران خدا

اون لحظه که شکستم فقط از خدا کمک خواستم فقط خدا. توبه کردم ساکت موندم ومنتظر 

و الان زندگیم عالیه 

اما دختر عموم همش دعوا همش تنش بحث بی حرمتی....

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸