2777
2789
عنوان

جفت پایین😥

1533 بازدید | 26 پست

خانوما سلام من ۱۴ هفته تو ان تی هفته قبل دکتر بهم گفت بچه خوبه خداروشکر فقط جفتت یکم پایینه

نگران شدم و استرس دارم چیکارا باید بکنم؟خودش میره بالا؟

اینم بگم خونمون طبقه دومه سی تا پله داریم ولی پله ها رو روزی یکبار نهایتا میرم اونم یکی یکی و خیلی یواش 

بده برام؟ 

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹

انشاالله که هیچیت نمیشه 

میشه بگین جنسیت بچتون چیه و اینکه سونو میرین دستگاه رو کدوم طرف شکمت می‌گردونه 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم میدونم ربطی به تاپیکت نداره ولی من الان۴روز از پریودم گذشته بی بی چک زدم دوتاخط پررنگ افتاد دل دارم امروز طرف های صبح کمر درد داشتم ممکنه بی بی چک دروغ گفته باشه؟

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤🥲
انشاالله که هیچیت نمیشه  میشه بگین جنسیت بچتون چیه و اینکه سونو میرین دستگاه رو کدوم طرف شکمت ...

سلامصب باشی عزیزم انشالله خیلی نگرانم بابتش

پسره،مال من سمت چپ بود ان تی

نگران نباش عزیزم مال همه پایینه به مرور و با بزرگ شدن جنین جفتو بالا میکشه

خدا کنه عزیزم خیلی نگرانم بابتش

سلامصب باشی عزیزم انشالله خیلی نگرانم بابتش پسره،مال من سمت چپ بود ان تی

من۸هفته رفتم دستگاه سونو رو فقط سمت چپ شکمم می‌گردونه همه میگن دختره 

از خدا میخواهم سالم باشه و بحق امام حسین پسر باشه 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم مبارکه از پله بالا پایین نری بهتره چون احتمال خونریزی بیفتی هست خواهر منو استراحت مطلق داد دکتر

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
سلام عزیزم میدونم ربطی به تاپیکت نداره ولی من الان۴روز از پریودم گذشته بی بی چک زدم دوتاخط پررنگ افت ...

سلام جانم،اگر از موعدت گذشته که درسته چون معمولا قبل موعد اگه مثبت باشه میگن کاذبه

آزمایش خون بده مطمئن بشی

عزیزم مبارکه از پله بالا پایین نری بهتره چون احتمال خونریزی بیفتی هست خواهر منو استراحت مطلق داد دکت ...

استراحت مطلق نداد فقط منع رابطه کرد و گفت بیشتر استراحت کن

حالا من خوندم پله بده گفتم بیام بپرسم

من۸هفته رفتم دستگاه سونو رو فقط سمت چپ شکمم می‌گردونه همه میگن دختره  از خدا میخواهم سالم باشه ...

من هشت هفته که رفتم برای قلب سمت راست بود

ایندفعه چپ پیداش کرد

انشالله که خواسته دلت میشه عزیزم

نگران نباش ماهم پله هامون زیاده ولی دکتر گف با احتیاط بری بیای هیچی نمیشه

منم چیزی از پله نگفت بهم دکتر

خودمم خیلی یواش میرم پایین و میام بالا حتی یه جاهایی صبر میکنم نفس میگیرم دوباره میرم ولی میترسم بازم