2789
عنوان

یبوست

152 بازدید | 10 پست

الان ۸ روزه ک شکمم کار نمیکنه.

هر چقدر آب و شربت کار کن میخورم ج نمیده.

هرچقدر غذای آبکی و غذا های ملین سبزی میوه و....

میخورم ج نمیده.شکمم بزرگ شد درد میگیره.حالت تهوع دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ناشتا اب ولرم وخاکشیر و یکم عسل قاطی کن بخور انجیر خشک خیس بده اب و انجیرو بخور شربت لاژکس ف ...

همه اینا رو خوردم. شاید از اعصابم باشه. هروقت عصبی میشم یا ناراحتم.

رودم تحریک پذیره

ابجوش ناشتا چندلیوان بخور لواشک 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
با لواشک چی؟

والا من خود لواشک میخورم ولی وشهرم میگفت یکی گفته لواشک تو اب. جو ش بریزید بخورید هم عالیه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

برگ سنا خیلی کم در حد یه قاشق مرباخوری دم بده بخور..سریع عمل میکنه.اما تکرارش نکن پشت هم ب روده هات اسیب میزنه..

هر ۳روز یبار بعد دوهفته هم باید یهفته فاصله بندازی..

اما دم بدی باهمون یبار شکمت کار میکنه

⚡️ _بیا‌یهویی‌یه‌ثوابی‌شریک‌شو🍀۰•✾––مثلا‌بگو:به‌عشق‌مهدی؛ ⁵ اللهم‌عَجـَّل‌لوَلیک‌الفَرج🌝به‌عشق‌ظهورش؛ ² الهی‌عظم‌البلاء🦋به‌عشق‌اسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱