2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال بچم خیلی مریض شد میترسم 

واکسن انفولانزا بزن براش

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
دیگه فرصتش تموم شد فکر کنم

تا اخر زمستون فرصت هست

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
نه سه سالشه میخواستم بزارم مهد ترسیدم میگم بهمن اسفند ک کلاسام شروع میشه بزارم

نترس فقط بهداشتش رو رعایت کم ماسک بزن براش توی شلوغی به خصوص 

خودتم ماسک بزن 

اصلاهم نترس 

مهد هم اگه واقعا مجبور نیستی نزار 

بزار پیش مادری خواهری ولی مهد نزار 

نترس فقط بهداشتش رو رعایت کم ماسک بزن براش توی شلوغی به خصوص  خودتم ماسک بزن  اصلاهم نتر ...

ای بابا ماسک مگه میزاره بزنم جای شلوغ نمیبرم ولی مهدشون کلاساش زیر ده نفره خیلیم رعایت میکنن بهداشتو گفتم ببرم سرگرم شه گناه داره تنها ولی میترسم

نترس فقط بهداشتش رو رعایت کم ماسک بزن براش توی شلوغی به خصوص  خودتم ماسک بزن  اصلاهم نتر ...

ای بابا ماسک مگه میزاره بزنم جای شلوغ نمیبرم ولی مهدشون کلاساش زیر ده نفره خیلیم رعایت میکنن بهداشتو گفتم ببرم سرگرم شه گناه داره تنها ولی میترسم