2821
2789
عنوان

کیپ شدت بینی

954 بازدید | 19 پست

سلام. وقت بخیر.تقريبا دوهفته پیش دخترم یه شب تب داشت چندبار پاشویه کردم و استامینوفن دادم خداروشکر تبش قطع شد و یه کم علائم سرماخوردگی داشت مه دو سه روز شربت استامینوفن و سرماخوردگی بهش دادم خوب شد. چندبار هم قطره بینی براش استفاده کردم. از اونموقع تا الان بینیش کیپ  و خشک شده. چیکار کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه من کیپ وخلط دار بود دکتر شربت نئوتادین داد خیلی خوب بود

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

پودر روتارین عالیه واسه گلوی خشک از داروخونه بگیر گیاهیه چیز بدی هم نیست

فایده نکرده..دو شب دارم خفه میشم آدم مرگ ب چشم مسبینه از شدت سرفه و خارش..همه کار مردم دریغ 

فایده نکرده..دو شب دارم خفه میشم آدم مرگ ب چشم مسبینه از شدت سرفه و خارش..همه کار مردم دریغ 

ای بابا من پارسال کرونا گرفتم سرفه شدیدم فقط با روتارین قطع میشد نشاسته هم خوبه عناب امتحان کردی اونم خیلی واسه سرفه خوبه

2824
2823
2791
2779
2792