2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

234 بازدید | 19 پست

دوستان من یه سری علائمی که برای تنبلی تخمدان مطرح میشه رو دارم(موی زائد،پریود دردناک، تغییرات خلق و خو، یه مدت هم هست پریوداپ طولاتی شده) اما نسبت lh/fsh برای من 0.46 هست. نتیجه سونوم هم خیلی خوب بود هیچ مشکلی نداشتم. دوماه پیش یه دکتری رفتم گفت تنبلی داری هفته قبل رفتم یه دکتر دیگه گفت تنبلی نداری. 

الان با این اوصاف نمیدونم واقعا تنبلی تخمدان دارم یا نه و حرف کدوم دکتر رو باید ملاک قرار بدم؟!

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پریودت منظمه

پریودم منظمه ولی چندماهه ۱۴ روزه شده. دکتر دومی گفت دچار لکه بینی قبل پریود شدم برای همین طولانی شده پریودام

یه سونوی دیگه محض احتیاط بده و برو پیش یه دکتر خوب و معروف تو شهرتون 

سونو تازه انجام دادم نه کیست داشتم نه سایز تخمدانهام غیر طبیعی بود. حتی دکتر سونوگرافی هم تعجب کرد گفت هیچ مشکلی نداری چرا اومدی سونو.

جفت دکترایی که رفتم مثلا معروفن تو شهرمون ولی اولی گفت تنبلی داری دومی گفت نداری😐

سونو تازه انجام دادم نه کیست داشتم نه سایز تخمدانهام غیر طبیعی بود. حتی دکتر سونوگرافی هم تعجب کرد گ ...

خب دیگه دکتر سونوگرافی هم گفته مشکلی نیست . من بعد از سقط ناخواسته فولیکول ریز 5 میلیمتری داشتم بهم فقط گفت تخمدانت ضعیفه 

پریود نامنظم نشونه تنبلیع

آخه یه سریام معتقدن با وجود پریود منظم هم میشه تنبلی داشت ولی این دکتر دومیه گفت اگه تنبلی داشته باشی پریود نمیشی ولی تو هرماه پریود میشی.

حتی جالب اینه من هورمون زنانه ام از هورمون مردانم خیلی بیشتره اما چونه ام پر موی زائده و حتی یه قسمتهایی از بدنم😐

خب دیگه دکتر سونوگرافی هم گفته مشکلی نیست . من بعد از سقط ناخواسته فولیکول ریز 5 میلیمتری داشتم بهم ...

دکترام انگار چیزی نمیفهمن. به من ده ساله هی میگفتن تنبلی داری و داروی الکی میدادن الان دکتر آخریه میگه تنبلی نداری.‌موهای زائد صورتتم اصلا ربطی به مسائل هورمونی نداره چون همه چیز نرماله حتی هورمون زنانه ات خیلی بیشتر از هورمون مردانته😐

عزیزم اصلاح سبک زندگی انجام بده خیلی کمک کننده اس.انشاالله خیلی زود یه بچه ی سالم و صالح خدا بهت میده😍

دقیقا منم یکی میگه داری یکی میگه نداری فقطم خودشونوقبول دارن منم موندم

واقعا دکترایی که تشخیصشون قوی باشه کم هستن