2777
2789
عنوان

حالم بده....

94 بازدید | 10 پست

مامانم باید پاشو عمل کنه از یه طرف استرس اون،هر چی آدم سمی که از زندگیم رفته دوباره برمیگرده میرینه به اعصابم و میره،هم سن و سالام ازدواج کردن من هنوز حتی یه آدم درست و حسابی سمتم نیومده،به گذشته م که نگاه میکنم پر از اتفاقات تلخ بوده،بریدم دیگه به خدا

حالم از زنده بودنم بهم میخوره،تحملم تموم شده حس میکنم کسی مثل من انقدر همه ی درا باهم به روش بسته نیس

دیگه هیچ نقطه روشنی تو زندگیم نمونده چیکار کنم از دست این زندگی راحت شم؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن حرفاتو تو کاغذ بنویسی و پاره کنی 

بعدم سعی کنی بتونی با شرایط خودتوو سازگار کنی

اگر درست شدنی درستش کن 

اگه درست نمیشه باهاش کنار بیا

اینجوری زندگی برات راحتر میگذره 

تا همش بخوای به در و دیوار بهونه بگیری

علاوه بر اینکه هر شخصی سختی های خاص خودش رو داره در کل جامعه ما داره دوره سختی رو میگذرونه پس اینو یادتون باشه که شما ارزشمندید و لیاقت بهترین ها رو دارید شاید تا الان سر راهتون قرار نگرفته باشه اما این به این معنی نیست که از این به بعد هم قرار نمیگیره شاید فقط نیاز باشه که جهت زندگیتون یا دیدگاهتون رو تغییر بدید یا نیازه باشه از تجربه های قبلیتون درس بگیرید برای ادامه راهتون، در ضمن همه آدما وقتی توی ناراحتی های خودشون غرقن فکر میکنن فقط خودشونن که این سختیا و ناراحتیا رو دارن درصورتی که اینطور نیست و بازم میگم هرکس سختی بخصوص خودش رو داره