2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

276 بازدید | 20 پست

کاش فرق گذاشتن های مادرشوهرم بین من و جاریم و خانواده من و اون دلم رو نسوزونه اینقدر و مهم نباشه برام، چیکار کنم که اهمیت ندم؟ 

اونقدر مورد زیاد هست که تا صبح میتونم بگم در صورتی که هم خودم رابطم باهاشون خوبه، هم خانوادم. هرچی که خانواده جاریم محلشون نمیدن و خرج عروسی و هدیه و خیلی مراسم هایی که تو شهرمون داریم نکردن، خانواده من کردن، سنگ تموم تو همه چی برا من و مادرشوهرم اینا گذاشتن و احترام گذاشتن، خیلی مفصله نمیتونم بگم، فقط الان اینو میفهمم که هرچی سگ محل تر کنی عزیزتر میشی.. خیلی دلم پره

قشنگ تفاوت قائل میشن بین ماها، به وضوح تو موارد کاملا مشابه، منم بجز چند مورد به همسرم نگفتم، دوست دارم مهم نباشه برام.. ولی گاهی که تو فکرش میرم عین الان تپش قلب میگیرم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الانم خیلی دلم گرفته کاش منم بهشون سخت میگرفتم پوستشون میکندم ولی توی هممممه چیز ازدواجون ساده ...

نگو که وقتی یاد این مورد میفتم دلم خون میشه.. من با همسرم دوست بودیم قبل ازدواج الانم خیلی دوسش دارم و راضیم ولی اگر برگردم به عقب اونقدر با خونوادم در نمی افتادم میذاشتم خودش و خونوادش بخاطرم بجنگن.. شرایط سخت میذاشتم خونوادم بذارن.. حیف که تجربه وقتی به دست میاد که دیگه به دردت نمیخوره.. 

مادرشوهر من با من سنگین رفتار میکنه(من فامیل خونیشم)

اونوقت جلوی من با جاری کوچیکم چنان خوش و بش میکنهههههه

یا بچه منو بخاطر سر و صدا دعوا میکنن ولی پسر اون عیت زودپز یکسره جیغ میکشه و واقعا رو مخه ولی عزیزکرده شونه.

کلا حالم از این کاراشون بهم‌میخوره.به روشون نمیارم ولی کم کم فاصله رفت و آمدمونو زیاد کردم.شوهرمم دید محبت ندارن خیلس اصرار نمیکنه به رفتن😊

پس چرا برا من اصلا مهم نیست این چیزا...یعنی اندازه ی یه ارزن...انداره ی یه جو...هیییچ برام مهم نیست که جاری های دیگه ام رو بیشتر بخوان یا برای عروس های آینده شون یه دنیا هم خرج کنن...اصلا کل ثروت و عزت و احترامشونو فرش کنن برای جاری های دیگه...هیییچ برام مهم نیست...نه خوشحال میشم نه ناراحت...هیچ حسی ندارم مطلقا به این مدل رفتارا...حتی فکرم نمی‌کنم بهش...یعنی عمرا کسی بتونه حرص منو توی این چیزا در بیاره هااا....گلم با کی رقابت میکنی؟ زندگی خودتو کن...بیخیالشون بابا...

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
نگو که وقتی یاد این مورد میفتم دلم خون میشه.. من با همسرم دوست بودیم قبل ازدواج الانم خیلی دوسش دارم ...

همینطوره

خاک تو سرم واقعا

حرف دل منو زدی

الانم نمیدونم دیگه چطور ارزشمو حالی خانواده شوهر کنم

کاربری سال ۹۶
مادرشوهر من با من سنگین رفتار میکنه(من فامیل خونیشم) اونوقت جلوی من با جاری کوچیکم چنان خوش و بش می ...

خدا رو شکر که شوهرت خودش درک کرده

ببین اصلا بی احترامی نمیکنن بهم اما این فرق گذاشتن هاشون تو خیلی چیزا خیلی اذیت کنندست

حتی قبلا میگفت ناراحت شدی ازشون بیا خونه بزن تو گوش من ولی بد رفتاری نکن باهاشون 😊 کم کم بهش یاد دا ...

ما هفته ای دو سه تا دعوا سر خانواده اش داریم،امروزم عالی و رومانتیک داشت پیش میرفت تا ظهر که باباش زنگ زد و تا شب جنگ جهانی داشتیم خسته شدم واقعا 

کاربری سال ۹۶
پس چرا برا من اصلا مهم نیست این چیزا...یعنی اندازه ی یه ارزن...انداره ی یه جو...هیییچ برام مهم نیست ...

چقدر حرفت آرامش بخش بود برام تو این لحظه، سعی خودم رو میکنم❤️

🥺 اگر شوهرت خوبه بهش فکر نکن.. گذشته ها گذشته

نه اگه گذشته بود غصه نمیخوردم من ساده گرفتم و خانواده شوهرم ارزشم رو نمیدونن ولی جاری ام پوستشون کند و میییپرستنش و خودشون میکشن براش مشکل اینجاست

تازه بگم چقد خانواده شوهرم از خانواده خودم پایینترن باورت نمیشه

کاربری سال ۹۶