2777
2789

بچه طلاقم 

با جفتش آسیب میبینه درجه بندی نداره بهتره سعی کنید اول زندگیو بسازید 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بین بد و بدتر باید انتخاب کنی دیگه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که تو زندگی پر تنش بزرگ شدم 

نظر اینکه بهتره طلاق بگیری که حداقل شما و بچتون آرامش روانی داشته باشید

نه اینکه هر روز تو جهنم زندگی کنید در آخرم معلوم نباشه از سطح استرس بالا خدایی نکرده بیماری بدی بگیرید یانه

با همسرتون توافق کردین در رابطه با جدایی پسرتون چند سالشه قرار کنار پدر باشه یا مادر

وکالت طلاق دارم، بارها خواستم جدا شم و به توافقی نرسیدیم پسر ۴ ساله احتمالا اگه ازدواج نکنه بعد جدایی،۳سال دیگه پسرو میبره

الان دیگه خونه ای نیست که بدون تنش و دعوا باشه 

شما که بچه دارین کاش تلاش کنید برای درست کردن زندگیتون 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
وکالت طلاق دارم، بارها خواستم جدا شم و به توافقی نرسیدیم پسر ۴ ساله احتمالا اگه ازدواج نکنه بعد جدای ...

اگر میتونی بچه رو بیار میش خودت و شرایطشو داری

و نفقه بچه رو از پدرش حتما درخواست کن

و اینکه تا ۷ سالگی پیش شما باشه وابسته میشه و احتمالا پدرش درخواست پذیرش بچه رو نداشته باشه

خدای خوبم شکرت

اگر میتونی بچه رو بیار میش خودت و شرایطشو داری و نفقه بچه رو از پدرش حتما درخواست کن و اینکه تا ۷ ...

وکیل هستین؟ وکالت طلاق رو ۵سال بعد از ازدواج گرفتم قبل از بارداری، با مهریه. ممکنه یوقت قاضی قبول نکنه و بگن بخاطر تداوم زندگی این شرطو قبول کرده و قلبی نبوده؟!

[QUOTE=314624644]وکیل هستین؟ وکالت طلاق رو ۵سال بعد از ازدواج گرفتم قبل از بارداری، با مهریه. ممکنه یوقت قاضی قبول نک ...[/QUOTE

نه عزیزم وکیل نیستم

هیچ مشکلی نداره

وکالت دادن به شما و تمام

باید وکیل بگیرید برای طلاق توافقی

خدای خوبم شکرت