2777
2789
عنوان

ویروس جدید

97 بازدید | 9 پست

دوستان پسرم  ۹ سالشه چند روز پیش انفولانزا گرفت بردم ش دکتر بهش اموکسی کلاو ۶۲۵ داد و مسکن 

داروهاش دادم امروز گفت مامان پاهام خیلی درد میکنه جوری که درست نمیتونست راه بره دوباره بردم دکتر سرم زد گفت اگه تافردا  خوب نشه باید بره متخصص عفونی و ام ار آی بده 

من خیلی نگران شدم الان از فکر وخیال خوابم نمیبره 

چیزی از عوارض این ویروس مزخرفه دختر منم زانو درد شده بود.بهتر شد. اگر خوب نشد ک احتمالا تا فردا خوب ...

تو این هفته دفعه سوم بود بردم دکتر خیلی میترسم 

گریه م گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این هفته دفعه سوم بود بردم دکتر خیلی میترسم  گریه م گرفته

مادریم دیگ.هر چیزی باشه خوب میشه .خیالت راحت چند وقت قبل تو همین سایت چند نفر گفته بودن بچه خاشون بعد از مریضی پادرد شده بودن ولی خوب شدن.

ظاهرا از عوارضشه

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

مادریم دیگ.هر چیزی باشه خوب میشه .خیالت راحت چند وقت قبل تو همین سایت چند نفر گفته بودن بچه خاشون بع ...

ممنونم عزیزم میشه دعا کنید برای پسرم  خدا به عزیزانتون سلامتی بده

تو این هفته دفعه سوم بود بردم دکتر خیلی میترسم  گریه م گرفته

چون انفولانزا بوده طبیعی هست...و یک درصد هم بزار برای تمارض که شاید دوست نداره بره مدرسه و بزرگ نمایی میکنه...یک بار پسر خواهرم خودش رو به انچنان دردی زد که انواع متخصص ها رو بردن و پاهاش رو رو زمین مثل فلج ها میکشید..در اخر یک دکتر گفت این بعد سرما خوردگی که مدرسه نرفته همینجور ادامه داده که باز هم مدرسه نره...تو همون مطب دکتر یک لحظه فراموش کرد و درست راه رفت و دکتر مچش رو گرفت....

چون انفولانزا بوده طبیعی هست...و یک درصد هم بزار برای تمارض که شاید دوست نداره بره مدرسه و بزرگ نمای ...

ممنونم عزیزم 

نه راستش مطمئنم این مدلی نیست چون هربار مریض  بشه میگیم نباید بری میشینه گریه میکنه مدرسه و معلم ش خیلی دوست داره