2789
عنوان

دوست دزد

242 بازدید | 8 پست

خواهرم ی دوست داره که خیلی صمیمی نیستن فقط قبلا توی محیط کار باهم اشنا شده بودن هر از گاهی شاید شیش ماه یبار باهم حرف میزدن یا همو میدیدن طرف شوهر و بچه داره ی روز اومده خونمون ما خونه نبودیم فقط خواهرم بوده ، ایکس باکس داداشمو داده ب بچش بازی کرده رفتنی ب خواهرم گفته تا این چند روز خونوادت مسافرتن ایکس باکسو بده دست بچم ببرم با خودم خونه دو سه روز دیگه پست میارم بعدش گفته میخوام برم عروسی چند دست لباس منو گرونم بودن با خودش برداشته برده بعد چند روز خواهرم زنگ زد گفت پس بیار هر دفعه ی بهونه میاورد رفتم مسافرت نیستم ، دادم دست خواهرم پس نیاورده و چه میدونم ایکس باکسع خراب شده دادم سر تعمیرات ، بعد یکی دوماه خواهرم زنگش زد گفت دیگه بهونه نیار پسشون بیار گفته بود این وسیله و لباسای کهنه شمارو من میخوام چیکار مگه گدام حالام دلم نمیخاد پس بدم هر غلطی دلت میخاد بکن   چیکار کنیم بنظرتون چون داداشم همش گریه میکنه واسش پدرمم میگه ب دوستت بگو‌ پس بیاره از اینورم پول ندارم بخرم بزارم سر جاش از اونورم ب بابام بگم دوستم دزد از اب درومده شر میشع واسمون چون خیلی تاکید داره با هر کسی دوست نشین چی کار کنم گرفتار شدیم بدجور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو محل کار آبروی نداشته اش رو ببرین😒

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
تا شما باشین پای هر کسو ناکس رو ب ب خونتون وا نکنید ...مگه حتما باید جنس مخالف باشه آخه!!

اخه عزیزم از اونجایی که خونوادشو میشناسیم ادمای محترمین فک نمیکردیم همچین ادمی باشه ، طرف انقدر ب قر و فر و لباساش میرسه از کجا بدونیم دزده از اونورم تو محیط کار با خواهرم بوده ین مدت میگفت ادم سرسنگین خوبی بوده دیگه این روزا ادم نمیدونه ب کی باید اعتماد کنه حالا شانس اوردیم قبل رفتن طلا و لپ و تاپ اینجور وسایلارو گذاشته بودم تو اتاقم که روش قفل بوده نتونسته بره تو وگرنه اونارو هم میدزدید

باخواهرت برید دم خونشون،بگید اومدیم وسایلمونو پس بگیریم،ندادی آبروتو توی محل میبریم..بعدم اون باید ا ...

بخدا با تمام وقاحت گفته بود خجالت نمیکشی واسه چنددتا وسیله ی کهنه بهم زنگ زدی