2777
2789

من اونقد دیگه انرژی ندارم واسه درسای سخت کنکور وقت بزارم.خیلی دانش آموز زرنگی بودم ولی دچار مشکلاتی شدم سال آخر

تابستون بهم میگفتن برو روسیه پزشکی بخون ناز میکردم که روسیه جنگه فلانه...نه من فقط فرانسه یا ایتالیا میرممم کسی هم پیگیر این کشورا نبود. آخرش از لجبازی خودم ایران موندم. الان دارم پشیمون میشم. واقعا کاش همون روسیه میرفتم😢🥺 حتی با وجود جنگ😢

یه چیزی بگین یکم امیدوارم بشمم😢🧡

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روسیه جای بهتری پیدا نکردی برای حسرت خوردن ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
حالا این همه کشور چرا روسیه

آشنا اونجا داشتیم

من خییلی وابستم نمیتونم تنهایی کشور دوری برم

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

بشین بخون موفق باشی 

فکرتم متمرکز کن ای شاخه اون شاخه نپر

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

از روسیه جای بهتری پیدا نکردی برای حسرت خوردن ؟

فقط اونجا میتونستم برم

هر چی باشه بهتر از کنکوره🥲

ایتالیا که بهتره  سعی کن بری

دیگه امسال نمیتونم

باید ایران باشم. ببینم سال بعد چی میشه

سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری و از روی احساس نه بلکه از روی عقل چون خیلی زود دیر میشه متاسفانه

🥲👌🧡

2790
2778
2791
2779
2792