2777
2789
عنوان

بچها اگ ی نفری

67 بازدید | 18 پست

ک همیشه سنگ تموم میذارین تو تمام مراسمات

موقع تولدت فقط ی کیک بگیره بگ ببخشید جبران میکنم دست و بالم تنگ بود(در حالی ک وضش خوبه) سال ‌‌پیشم ققط ۵۰۰پول‌بده در حالی ک تولد اون بدتویه کلی خرج میکنی و کلی هزینه و چیزای خوب میگیری…چیکا میکنید؟ب روش چیزی میارین؟من ذهنم کلا درگیرشده ناراحتم چندروزه 

اره ناراحت میشم منم براش یه کیک میگرفتم 

من اصلا چندروزه انقد ناراحتم تولد اون ۲ ماه دیگس با خودم میگم حتی کیک هم نگیرم هیچ کاری نکنم

سال پیشم منو همینجوری کرد ققط ۵۰۰ پول داد گ من نزدیک ۳تومن خرج کردم براش خجالتم میگشم بروش بیارم ک ناراحنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بله میشم اما به روش نمیارم و دیگه مثه خودش رفتار می‌کنم 

اتفاقا گفتم امسال حتی کیکم نگیرم فقط ی پیام تبریک بگمش 

اخه دسته خودم نی همیشه دلم میخواد ی کاری میکنم برا کسی سنگ تموم بذارم

اتفاقا گفتم امسال حتی کیکم نگیرم فقط ی پیام تبریک بگمش  اخه دسته خودم نی همیشه دلم میخواد ی کا ...

به نظرم براش کادو بگیرید اما یه چیز کوچیک درحد پولی که اون واستون خرج کرد فقط ول خرجی نکنید 

به نظرم براش کادو بگیرید اما یه چیز کوچیک درحد پولی که اون واستون خرج کرد فقط ول خرجی نکنید 

سال پیش ۵۰۰ داد ک دقیقا نزدیک ۳تمن من خرج کرذم‌

امسال فقط ی کیک کوچیک نه کادو نه هیچی

موندم چیکا کنم

جدی ناراحت نمیشی؟ وقتی تو همه کار میکنی مراسمی چقزی باشه بهترین چیزارو میخری  من اصلا چندروزه ...

نه واقعا شاید فکنی شعاره ولی خب برام پیش اومده 

میدونی ادما در حد خودشون واسه شما زحمت میشکن یک نفر حد بخشش و بزرگی و مرامش بیشتره یکی کمتر ولی بخاطر حد ادما نمیشه بهشون خورده گرفت این مسائل واقعا بده بستون کالا به کالا نیست که حساب کتاب کنی براش من nتومان خرج کردم چرا فلانیxتومان خرج کرد؟ اگر تو فکر این چیزا باشم بجای گله از اون و خورد کردن عصاب خودم حدمو با اندازه طرفم تنظیم میکنم همین

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

نه واقعا شاید فکنی شعاره ولی خب برام پیش اومده  میدونی ادما در حد خودشون واسه شما زحمت میشکن ی ...

من حس میکنم ینی بی ارزشم واسش ! تقصیر منه ک همیشه صد خودمو میذارم 

وقتی ک تو مثلا بهتزین کارارو میکنی توقع داری اونم مث تو باشه کن کمش…