2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

107 بازدید | 8 پست

دوستان مامان من الان ۲۰ روزه سرماخورده خیلییی خیلی سرفه میکنه سینش فقط خس خس میکنه سرفه اصلا قطع نمیشه والبته تو ریه اش برونشکتازی هست ممکنه ازاون باشه؟ 

یه پیاز داهلش رو در بیارینذبه شکل ۷بعد عسل بریزید توش بعد ۸ساعت میل کنید، هر ۸ساعتیه ق مربا خوری

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویروسه همه اینو گرفتن لعنتی به این زودیا خوب نمیشی که منم خانوادم بعد از یک ماهونیم هنوز خلط و سرفه ...

ببخشید عزیزم این خلط ندازه ولی سرفه دیگ شورشو در اورده

اینکه گفتی چیه؟ببر متخصص ریه شاید اسپری نیاز داره زود به زود مایعات ولرم وآب سیب وآب نخود بده

برونشکتازی؟ مامانمم بچگی زات الریه شدید کرده عفونت به وجود اومده ک اسمش برونشکتازی هست البته ندول هم دارن که میگن اونم ازعفونت به وجود اومده

برونشکتازی؟ مامانمم بچگی زات الریه شدید کرده عفونت به وجود اومده ک اسمش برونشکتازی هست البته ندول هم ...

کسایی که ریه شون شیمیایی شده قابل درمانه

پیاز و عسل که بالا گفتم

قلیون تازه بدون اتیش توش عرق نعنا بریزین و هر روز ۲۰ نفس بکشد

بادکش ریه

حجامت ریه

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم

https://rubika.ir/joing/FAAIJDBI0DPXWUCTRWMCJTGLGCPGRCVC

🥀🌹هدفمون🌹🥀

✅اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم

✅پیشگیری قبل از بیماری

✅دوستان عزیز هر سوالی داشتین بپرسین، ان شاء الله در اسرع وقت جوابگو هستم

...