2821
2789
عنوان

سرماخوردگی

88 بازدید | 8 پست

دوستان مامان من الان ۲۰ روزه سرماخورده خیلییی خیلی سرفه میکنه سینش فقط خس خس میکنه سرفه اصلا قطع نمیشه والبته تو ریه اش برونشکتازی هست ممکنه ازاون باشه؟ 

یه پیاز داهلش رو در بیارینذبه شکل ۷بعد عسل بریزید توش بعد ۸ساعت میل کنید، هر ۸ساعتیه ق مربا خوری

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ویروسه همه اینو گرفتن لعنتی به این زودیا خوب نمیشی که منم خانوادم بعد از یک ماهونیم هنوز خلط و سرفه ...

ببخشید عزیزم این خلط ندازه ولی سرفه دیگ شورشو در اورده

اینکه گفتی چیه؟ببر متخصص ریه شاید اسپری نیاز داره زود به زود مایعات ولرم وآب سیب وآب نخود بده

برونشکتازی؟ مامانمم بچگی زات الریه شدید کرده عفونت به وجود اومده ک اسمش برونشکتازی هست البته ندول هم دارن که میگن اونم ازعفونت به وجود اومده

برونشکتازی؟ مامانمم بچگی زات الریه شدید کرده عفونت به وجود اومده ک اسمش برونشکتازی هست البته ندول هم ...

کسایی که ریه شون شیمیایی شده قابل درمانه

پیاز و عسل که بالا گفتم

قلیون تازه بدون اتیش توش عرق نعنا بریزین و هر روز ۲۰ نفس بکشد

بادکش ریه

حجامت ریه

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم

https://rubika.ir/joing/FAAIJDBI0DPXWUCTRWMCJTGLGCPGRCVC

🥀🌹هدفمون🌹🥀

✅اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم

✅پیشگیری قبل از بیماری

✅دوستان عزیز هر سوالی داشتین بپرسین، ان شاء الله در اسرع وقت جوابگو هستم

...

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز