2777
2789
عنوان

کیست کلیه

5312 بازدید | 19 پست

توروخدا بچه ها کسی بوده کیست کلیه حاوی رسوب کلسیم داشته باشه مامانم داره شانسی تو نت دیدم ممکنه خطرناک باشه از یه دکترم تو اینستا پرسیدم گفت بهتره سی تی اسکن بشه خیلی میترسم یعنی ممکنه بدخیم باشه؟

توروخدا بیایین بگین اگه شنیدین در موردش یا کسی تو اطرافیانتون داره؟

حالم بده خیلی نگرانم

اگ کیست بدون رسوب باشه خیلی بیخطره کلا چیز خاصی نیس  ولی با رسوب بهتره تخلیه شه زودتر اصلا هم ...

یعنی چجوری تخلیه بشه سونو ۵ماه پیش انجام داده بود من از چند تا دکتر پرسیدم گفتن مشکلی نداره ولی چندروزه هی فکرمو مشعول میکرد شروع به تحقیق کردم الان میگن باید سی تی اسکن بشه خیلی میترسم

تو سونو نوشته بود حاوی املاح کلسیم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم نگران نباش همسر من عمل کرد و برداشت...و دکتر گفت عمل باز بهتر هست.بیمارستان چهار شب خوابید و بعد اومد خونه.....غده اش هم با ام ار ای مشخص شد...وفک کنم توده ی چربی بود..اکثریت اینها خوش خیم هستند و چون امکان داره رشد کنن و مزاحم کلیه بشن برداشته میشن...والا در جاهای دیگه ی بدن برداشته نمیشن.

نه عزیزم نگران نباش همسر من عمل کرد و برداشت...و دکتر گفت عمل باز بهتر هست.بیمارستان چهار شب خوابید ...

مال همسرتونم تو سونو نوشته بود کیست حاوی رسوب املاح کلسیم؟مال مامانم اونطوری نوشته اخه خیلی میترسم😔😭

مال همسرتونم تو سونو نوشته بود کیست حاوی رسوب املاح کلسیم؟مال مامانم اونطوری نوشته اخه خیلی میترسم😔 ...

نمیدونم چی نوشته بود.اما گفته بود توده..اسم کیست رو نگفته بود.و من خیلی ترسیدم..اما وقتی رفتم پیش دکتر انگار یه چیز پیش پا افتاده بود و من الکی جوش زده بودم......اگه تهران هستید..دکتر فریدون خیام فر بسیار جراح خوبی هست.و بیمارستان خاتم الانبیا عمل میکنه...اصلا نترسید.

نمیدونم چی نوشته بود.اما گفته بود توده..اسم کیست رو نگفته بود.و من خیلی ترسیدم..اما وقتی رفتم پیش دک ...

نه متاسفانه تهران نیستیم 

وای از دکتر عاملی تو اینستا پرسیدم گفت بهتره سی تی بشه چون احتمال بدخیمی داره خیلی میترسم چیکار کنم اخه سونو مال چند ماه پیشه از چند دکتر اونموقع پرسیدم گفتن هیچی نیست چندروزه فکرمو مشغول کرده بود تحقیق کردم دیدم خطرناکه یعنی تاحالا ممکنه چیزی بشه

خوب شوهر من هم چون کلیه اش سنگ ساز بود برای چکاب رفت قبل ماه رمضان چون می خواست روزه بگیره...واونجا گفته بود توده هست فرستادش سی تی و اونجا مطمین شدیم و رفتیم دکتر خیام فر که گفت باید عمل بشه اما چیز خاصی نیست..نترسید شاید اصلا کیست اونقدر مهم هم نباشه..خیلی ها دارند.مخصوصا افراد بالا پنجاه سال.و عمل هم لازم ندارند..برای همسر من توده بود که باید برداشته میشد.