2777
2789
عنوان

زندگی خوابگاهی😁

166 بازدید | 7 پست

میشه اگه یروز کلاس نداشتم توی محوطه دانشگاه با روسری باشم؟

چون خوابگاه توی دانشگاس

یا مثلا غروبا یا شبا توی محوطه میشه گشت زد؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اره عزیزم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمونه دولتی خوابگاه بودم شبا تو حیاط دراز میکشیدیم خیلی یادش بخیر 

خوابگاه تو حیاط مدرسه بود 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
اره عزیزم 

مرسی گلم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من نمونه دولتی خوابگاه بودم شبا تو حیاط دراز میکشیدیم خیلی یادش بخیر  خوابگاه تو حیاط مدرسه بو ...

آخییی چه باحال

من دانش اموز بودم خیلی دلم میخاست برم خوابگاه

الان که دانشجوم نههه