2777
2789
عنوان

کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 29 پست
ببخشید خندم گرف اما لوتینو ها چون ضعیف ترن بشوریدش یکم بعد با حوله نمش رو بگیرین بعد با سشوار با حر ...

این کاربری شماست؟

theiramir

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چطور؟ 

هیچی فکر نمی کردم به خاطر اسم کاربری، یه کاربری جدید بزنین.

⬇️

تشکر از شما

نی نی یار محترم لطفا کاربری من رو به "ازامیربپرس" تغییر بدین ممنونتون میشم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12267452/نی-نی-یار-رو-لطفا-خواهشا-تگ-کنید?postId=314473703

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

آخه این اسم برام جذاب بود ببخشید شما که مشکلی ندارین با نام کاربری من چون شبیه اسم شماست؟ 🌷

نه 

احتمال زیاد در آینده اسم های مثل من زیاد بشن همون طور که اسم هایی مثل ⬅️  ... هسدم  ⬅️ توی سایت زیادن.

اما نمی دونم داشتن ۲ تا کاربری هم زمان ممنوع هست یا نه! قبلا ممنوع بود الان رو نمی دونم.

تشکر از شما خب امکانش هست نی نی یار ها اون یکی کاربری رو @theiramir   رو ببندن و هرموقع لاز ...

آره این کار رو می کنن. باید تگ کنین.

الان نی نی یار پنج هستن.

اینم برای برگشت کاربری:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10709459/راه-های-برگشتن-کاربری

آره این کار رو می کنن. باید تگ کنین. الان نی نی یار پنج هستن. اینم برای برگشت کاربری: https:/ ...

سپاس فراوان از شما

اما به نظر من شما خیلی دقیق و بانظم هستید که متوجه شدید بنده دوتا کاربری دارم

موفق باشید همیشه

سپاس فراوان از شما اما به نظر من شما خیلی دقیق و بانظم هستید که متوجه شدید بنده دوتا کاربری دارم م ...

ممنونم.