2821
2789
عنوان

گزارشکار من🍃❤️

148 بازدید | 17 پست

به نام خدا😍

امروز مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۸

ساعت ۷:۳۰ تا ۸:۳۰ تحلیل آزمون هدف گذار

ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ آزمون

ساعت ۱۳ تا ۱۸ تحلیل آزمون

زیست ۴۷ درصد

شیمی ۳۳ درصد

فیزیک ۲۸ درصد

ریاضی ۲۶ درصد

زمین ۲۴ درصد

مجموع ساعت مطالعه : ۹ ساعت

مجموع تست ها : ۱۶۵

جمله انگیزشی امروز: موفقیت دوتا قانون مهم داره:
قانون اول:
هیچ وقت تسلیم نشو.
قانون دوم:
همیشه قانون اول رو بخاطر داشته باش❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین

میتونم بپرسم واسه کیفیت مطالعه ات چیکارکردی من اصلا تمرکز ندارم نمیدونم چیکار کنم ساعت درس خوندنم پیوسته باشه

و اینکه شما مشاور دارید؟

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

عزیزدلم من تست میزنم و بیشتر روی کتاب مسلط میشم

آفرین عزیزم موفق باشی امیدوارم منم مثل تو یه استمرار پیدا کنم تو درس خوندنم

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

😂🥲 بیا خصوصی

اگه راضی هستی میشه به منم بگی دنبال مشاورم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز