2777
2789
عنوان

بیاین کمک🥲

44 بازدید | 1 پست

سلام من میخوام گوشی دوممو با ی گوشی دیگ معاوضه کنم ولی این گوشی که الان دستمه و اون گوشی که قراره باهاش عوض کنم مالکیتش ب ی سیمکارته الان من ستاره ۷۷۷۷ مربع رو زدم دوتا اورد از کجا بدونم این مال این گوشیه اون یکی مال اونه😐🤣 منظورم اینه اگ بخوام مثلا مالکیت این گوشی رو از اون بگیرم بدم ب این سیمکارت از کجا بفهمم مال اینه بلکه اونیکی گوشیو زدم مالکیت هییییییی اصن فهمیدیننن🥲

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

یکی نیس کمکم کنه؟

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین