2777
2789
عنوان

من پیرو نیستم

171 بازدید | 25 پست

بعد الان یک چیزی رو قلبم سنگینی میکنه یک مشکل خیلی بزرگ دارم تا حالا هم نماز نخوندم میتونم نماز بخونم آیا چون من پیرو نیستم و تا حالا هیچگونه نمازی نخوندم 

اگر نماز بخونم چی‌بخونم چجوری بخونم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

یعنی چی پیرو نیستی؟

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی پیرو نیستی؟

یعنی اعتقادی به نماز و‌اینا ندارم مذهبی نیستم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

ما باید بگیم بخونی نخونی؟ 

نه آخه من ازتون کمک خواستم چون گفتن با نماز می‌تونی با خدا ملاقات کنی مثل چجور نمازی بخونم

من اطلاعات زیادی ندارم ولی اینو میدونم که نیت از خود عمل مهمتره و نماز بدون نیت به نظرم پذیرفته شده ...

خب چه نیتی باید بگیرم

خب چه نیتی باید بگیرم

منظورم اینه که نیت نماز خوندن شما باید نزدیکی به خدا باشه باید اعتقاد به خدا داشته باشید نه اینکه الکی الکی چند تا ذکر تکرار کنید 

ولی خب بازم میگم اطلاعات من کامل نیست

منظورم اینه که نیت نماز خوندن شما باید نزدیکی به خدا باشه باید اعتقاد به خدا داشته باشید نه اینکه ال ...

عزیزم خدا پرستم 

عزیزم اگه دلت کشیده نماز بخونی نیت کن دو رکعت نماز بخونی اگه هم کلا بلد نیستی ولی دلت میخواد برو تو ...

ممنونم

یعنی اعتقادی به نماز و‌اینا ندارم مذهبی نیستم

اهان..

خب الان شروع کن دو رکعت بخون شاید حال دلت رو خوب کرد و خواستی ادامه بدی

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

سجده کن 

من  هر زمان خیلی درگیر باشم سجده میکنم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم خدا پرستم  

نماز مال مسلمان هاست نه صرفا خدا پرست ها 

هر دینی ایین عبادت خودشو داره وقتی پیرو اسلام نیستی چطور میخوای نماز بخونی 😂❤️❤️

حالا بدون نیت هم میخوای بخون شاید قبول شد چون من خدا نیستم بگم چه نمازی قبوله چی قبول نیست