بعد الان یک چیزی رو قلبم سنگینی میکنه یک مشکل خیلی بزرگ دارم تا حالا هم نماز نخوندم میتونم نماز بخونم آیا چون من پیرو نیستم و تا حالا هیچگونه نمازی نخوندم
اگر نماز بخونم چیبخونم چجوری بخونم
یک مادر که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند. یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است
بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
عزیزم اگه دلت کشیده نماز بخونی نیت کن دو رکعت نماز بخونی اگه هم کلا بلد نیستی ولی دلت میخواد برو تو یه سایتی نماز یاد بگیر یکبار بخون امیدوارم به آرامشی که دوس داری برسی
خب الان شروع کن دو رکعت بخون شاید حال دلت رو خوب کرد و خواستی ادامه بدی
بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱