آره داره اما از طریق گوشی رمزشو عوض کرد هم میتونه غیرفعال کنه ک گوشی منو نخونه
وا نت بخر به همین راحتی حتی مواقع آشتی تا خودش میاد میوفته التماس وقتی بسته وای فا بمونه تاریخش رد بشه الان ۵۰ تومن ۱۰ گیگ ماهانه میده بخر منتشو نکش گلم
دیشب بخاطر دروغش به اندازه کافی اعصابم خورد بود بعد ک ابن کارو کرد بیشتر عصبی شدم گفتم خیلی پرویی هم دروغ میگی هم فخشم میدی هم میری نت قطع میکنی
دلم میخواد حالشو بگیرم چون میدونم از این به بعد میخواد اینطوری حالو منو بگیره از این به بعد منم برم بگم وصل کن دیشب آنقدر گفتم تا وصل کرد ولی با این کارش ازش زده شدم خیلی از دستش عصبیم دلم میخواد بمیره
وا نت بخر به همین راحتی حتی مواقع آشتی تا خودش میاد میوفته التماس وقتی بسته وای فا بمونه تاریخش رد ب ...
دیشب نمیتونم بخرم اما میدونستم قطع میکنه وصل هم نمیکنه تا بگم اما دلم میخواد ی کاری کنم حالشو بگیرم ک به غلط کردن بیفته چون هربار میخواد هم اذیت کنه با این قطع کردن.
به جای اینه من اونو تنبیه کنم اون میکنه آدم پروتر از این ندیدم کاشکی میتونستم بکشمش حداقل یا مرگشو زودتر ببینم نمیتونم ببینم از بس اذیتم میکنه
خییییلی اشتباه کردی.موفق شد لجت رو دربیاره و عصبانیت کنه.
حالا از این به بعد دیگه باهاش حرف نمیزنم تا راحت با این چیزا نخواد اذیتم کنه من گ بلاخره نت میخرم یا وقتی خواست بره سرکار گوشیشو قایم میکنم یا وقتی اومد خونه کارتاشو برمیداریم انقدر ک بیاد التماس کنه راحت اگر لج درآوردن با این چیزاست ک از چشمم میفته مهرش هم از دلم میره
اصلا نگو از الان توی یه کارت جداگانه یکم پس انداز کن هر وقت اینکارو کرد برو نت بخر برا گوشیت ببین ...
چون داشتم از عصبانیت بهم میریختم نمیتونم نت بخرم چون شارژ گوشیم هم تموم شده بود تهش چیزی نبود برای خرید کلا نمیشد البته خیلی زدمش تا وصل کنه ولی با این کارش از چشمم افتاد دیگه بدم میاد ازش نه دیگه غذا درست میکنم نه شب پیشش میخوابم کلا تا چندوقت دیگه باهاش حرف نمیزنم