saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7300 عنوان گریه میکنم 83 بازدید | 5 پست بچه ها من تو بعضی مواقع خیلی گریه میکنم.یسری از مسایل پیش میاد خیلی خوب حلش میکنم. یسری مسایل نه. چجوری عادت گریه کردن رو بزارم کنار. اشکم دربیاد دیگه بند نمیاد یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام 1402/07/28 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل__یاستون عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 12860 من موقعی که ماهانه هستم یهو نشستم تو جمع اشکم درمیاد😑😑انقدر لجم میگیره😑 یاسمنآ:)🎀
سارههههههههههههههههه عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1089 سلام اصولاً گریه به خاطر روحیه حساس و دل نازک بودنه اگر میتونی اینا نباش
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7300 سلام اصولاً گریه به خاطر روحیه حساس و دل نازک بودنه اگر میتونی اینا نباش چجوری دل نازک نباشمممم اخه. یجاهایی اصلا نمیتونم خودمو نگه دارم . اصلا دوست ندارم گریه کنم. مسخره باز یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
سارههههههههههههههههه عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1089 چجوری دل نازک نباشمممم اخه. یجاهایی اصلا نمیتونم خودمو نگه دارم . اصلا دوست ندارم گریه کنم. مسخره با ... من خودم خیلی گریه نمیکنم مگر در مواقع خاص میشه بگی مثلاً کجا گریت میگیره
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7300 من خودم خیلی گریه نمیکنم مگر در مواقع خاص میشه بگی مثلاً کجا گریت میگیره مثلا اگه بابت کوچکترین مساله ای ازدست خانوادم ناراحت باشم. شده یه هفته میشینم شب روز گریه میکنم بغض میکنم و ... اصلا نمیتونم بزنم به بیخیالی یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام